banner

EVALA DRAGA

[FOTO] ONA JE NAJLJEPŠA STRANA HAJDUKA: Atraktivna Mirta Šurjak u izazovnom izdanju; ‘Prelijepa novinarka i zasluženo nosi epitet ljepših u regiji’

Ona je ljepša strana Hajduka

Na Facebook stranici Balkanski navijači, sitea koji se bavi navijačkom tematikom i supkulturom u regiji i koji je kao takav popularan na društvenim mrežama, osvanula je opasno dobra fotografija atraktivne Hajdukove reporterke Mirte Šurjak u izazovnom izdanju na stolici još tamo za vrijeme ljeta, uz opis:

“Ljepša strana Hajduka”.

Odmah su se zapalili komentari, kako to uvijek biva kad su ona i Hajduk u pitanju.

“Prelijepa novinarka i zasluženo nosi epitet ljepših u regiji”, “Lijepa i zgodna dama”, samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Inače, Mirta Šurjak na Instagramu je prije nekoliko dana otkrila da su članovi njezine obitelji zaraženi koronavirusom te da neki imaju teške simptome.

“Slika je stara, odmah za početak. Tekst je novi. Nemam potrebu svoje osobne stvari iznositi u javnosti, ali ovaj put moram progovoriti, osjećam dužnost i potrebu, zbog stigmatizacije i osude svih oboljelih od Covida-19. Da odmah obavijestim sve dežurne dušobrižnike, a nažalost ima ih jako puno, ja sam negativna, ali ostatak moje obitelji nažalost nije imao tu sreću. Neki su s vrlo teškim simptomima, borimo se, pozitivom, molitvom i raznim terapijama svi zajedno”, napisala je Mirta.

MIRTA ŠURJAK O TEŠKOJ SITUACIJI U OBITELJI: ‘Nemam potrebu svoje osobne stvari iznositi u javnosti, ali ovaj put moram progovoriti…’

Povratak na Net.hr