LIJEPA SOFIJA

[FOTO] NOGOMETAŠ REALA JE ZBOG FATALNE SRPKINJE BJEŽAO IZ KARANTENE: Opet je počela objavljivati golišave fotografije

U vrijeme karantene u Španjolskoj i Srbiji pobjegao je, kako se pisalo, samo da bi prisustvovao njenom rođendanu

Jedan od definitivno najintrigantnijih parova u Srbiji su nogometaš Reala Luka Jović i njegova partnerica Sofija Milošević.

Nedavno je Sofija rodila sina Luki, a vijest je to o kojoj su mnogo pisali tamošnji mediji. Sofija je pokazala da je nakon poroda u sjajnoj formi i vratila se starim navikama objavljivanja fotografija na Instagramu.

[FOTO, VIDEO] ‘IMAM DVA METRA I VOLIM SEKS. I ŠTO SAD?’ Vruća Australka skinula se gola, pa otkrila veliku istinu o sebi

Inače, Jović je napravio nekoliko „prekršaja“ zbog fatalne Srpkinje. U vrijeme karantene u Španjolskoj i Srbiji pobjegao je, kako se pisalo, samo da bi prisustvovao njenom rođendanu.

Narušilo je to status nogometaša u njegovom klubu koji ni dotad nije bio bog zna kako visok. Jović se još uvijek traži u Realu, a njegova je produkcija gotovo nepostojeća.

Ipak, na obiteljskom polju ne ide mu loše, nedavno je dobio sina, a moguće je da će stići neke bolje prilike u Realu ili u nekom drugom klubu. Inače, Jović se proslavio igrajući i zabijajući za Eintracht, a najbolje je igre pružio pod vodstvom hrvatskog trenera Nike Kovača.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr