BAŠ JE ZLOČESTA

[FOTO] MAMMA MIA! Ovo je karantenska svakodnevica nestašne djevojke Brozovićevog suigrača; Iz bikinija s ljubavlju

Agustina Gandolfo redovito objavljuju svoje aktivnosti s terase luksuznog penthousea u Milanu

Njima ni pandemija koronavirusa koja je poharala Lombardiju te zahvatila cijelu Italiju, ne da mira. Interov sjajni Argentinac Lautaro Martinez i njegova bolja polovica Agustina Gandolfo redovito objavljuju svoje aktivnosti s terase luksuznog penthousea u Milanu.

U bikiniju mami muške uzdahe

Turski Fanatic Plus piše kako je ova vruća manekenka naposljetku zadobila  simpatije fanova u svom bikiniju, čije je fotografije ponosno podijelila s javnosti.

[FOTO] ONA JE VJEROJATNO NAJPERVERZNIJA NAVIJAČICA IKAD: Pokazala previše pa pitala – ‘Sviđaju li vam se moji ananasi?’

Na Instagramu ima stotine tisuća pratitelja

Manekenka Agustina Gandolfo, koja na Instagramu ima stotine tisuća pratitelja, objavljuje videozapise kojima mami muške uzdahe.

Zanimljivo, ali čim je Lautaro Martinez potpisao za Inter tj. čim su iz Buenos Airesa sletjeli u Lombardiju Agustina je zadobila većinu pozornosti kamera i fotoaparata, a talijanska ju je javnost odmah nazvala “Lady Lautaro”.

Gdje god dođe, plijeni pozornost

Sve su glasnije najave iz Španjolske i Argentine kako će Martinez iz Intera u Barcelonu, kod svog zemljaka Messija. Agustina Gandolfo bi nakon Lombardije mogla postati omiljena i u Kataloniji. Jer očito gdje god da dođe zadobije svu pozornost.

Povratak na Net.hr