[FOTO] MA NEMA ŠTO. RAKITIĆ JE OVIME DOKAZAO KOLIKA JE FACA: / Pogledajte što je napravio ženi za rođendan

Image
Foto: Instagram

Objavio je Rakitić na Instagramu fotografiju i uputio supruzi nekoliko lijepih i emotivnih riječi

16.12.2019.
23:04
Instagram
VOYO logo

Bila je ovo podosta teška godina za Ivana Rakitića. Nakon što je odigrao možda i najbolju sezonu u karijeri za Barcelonu, sudjelujući u gotovo svim utakmicama kao prvotimac, ovoga ljeta naprasno je izbačen iz momčadi da bi se prije nekoliko tjedana uz puno muke i truda ipak vratio u početni sastav.

Međutim, Rakitiću je, ako ništa, u privatnom životu zaista bajno. Eto, prije nekoliko je dana organizirao rođendansku proslavu za svoju suprugu Raquel, a ona je svima pokazala kakvo joj je iznenađenje priredio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavio je Rakitić na Instagramu fotografiju s ogromnom tortom i uputio supruzi nekoliko lijepih i emotivnih riječi.

"Volim te i uvijek ću biti uz tebe i podržavati te, moja ljubavi. Hvala ti što si najbolja žena na svijetu i što me toliko voliš. Danas je tvoj dan... Sretan ti rođendan!", napisao je Raketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raquel mu je odgovorila na isti način. "Nisam mogla na bolji način dočekati tridesetu. Slaveći sa svojom mamom i okružena ljubavlju moje obitelji. Hvala ti za iznenađenje, moj slatki plavušanu. Hvala svim prijateljima koji su došli na moj rođendana, a hvala i onima koji nisu mogli doći, ali me nose u svojem srcu", napisala mu je Raquel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što moramo naglasiti kod Rakitića jest da se za razliku od većine nogometaša on ne ustručava javno izjaviti ljubav svojoj supruzi i zahvaliti joj na svemu. Eto, baš je ispao prava faca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo