[FOTO] JESTE LI PRIMJETILI ŠTO SE UPRAVO DOGAĐA NA FACEBOOKU? / Svi živi poludjeli su za ovom grupom

Image
Foto: PIXSELL, Petar Glebov
Image
Foto: PIXSELL, Petar Glebov

Facebook grupa iz minute u minutu broji sve više članova

21.4.2020.
22:51
PIXSELL, Petar Glebov
VOYO logo

Udruga “Dinamo to smo mi” najavila je jučer pokretanje velike humanitarne akcije za pomoć Klubu roditelja nedonoščadi “Palčići” i nabavku potrebne opreme za novi odjel neonatologije, prerano rođenih beba, gdje su nakon potresa u Zagrebu vraćeni.

Image
[VIDEO] NAVIJAČI DINAMA ZAJEDNO S 'PALČIĆIMA' POKREĆU JOŠ NEVIĐENU AKCIJU U HRVATSKOJ: /

Vrijeme je za ključni trenutak

Aktivirali najbolje hrvatske sportaše diljem Hrvatske, Europe i svijeta

U toj akciji aktivirali su najbolje hrvatske sportaše diljem Hrvatske, Europe i svijeta s kojima od idućeg tjedna pokreću veliku akciju Humanitarne tombole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Dalić donirao svoj reprezentativni trenerski dres s potpisom

Sad je otvorena i posebna Facebook grupa "Vratimo Palčiće u Petrovu" u koju se svi mogu pridružiti i putem koje se može pratiti ova megahumanitarna akcija, kao i tko je i što donirao za tombolu, a prvi je u Facebook grupi objavljen trenerski dres od izbornika Hrvatske Zlatka Dalića. Također, grupa iz minute u minutu broji sve veći broj članova...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sad je vrijeme da se vrate inkubatori u Petrovu'

“Svi znamo kako su navijači Dinama tog jutra između ostalog iznosili i spasili desetak inkubatora i ostale opreme. Sad je vrijeme da se vrate inkubatori u Petrovu. Dinamovi navijači imaju bogatu povijest akcija i suradnje s Klubom roditelja “Palčić gore” i čim smo čuli da su otvorili račun za skupljanje sredstva za novu potrebnu opremu, krenuli smo s idejama kako im pomoći. Na kraju smo osmislili tombolu na kojoj će se naći dresovi, rekviziti i ostale vrijedne stvari najboljih hrvatskih sportaša”, rekao je jučer ispred Petrove na konferenciji za medije Juraj Čošić, predsjednik Udruge “Dinamo to smo mi”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MEGAHUMANITARKA NAVIJAČA DINAMA, ‘PALČIĆA’ I NAŠIH SPORTAŠA: Hrvatska ovakvo što ne pamti; ‘Želimo pokrenuti pravu lavinu’

Pozvao je Čošić i sve navijače Dinama, ali i druge građane da se odazovu akciji i pomognu u nabavci vrijedne opreme za prerano rođenu djecu u Petrovoj bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željka Vučko: ‘Vrijednost ove opreme koju nabavljamo je oko 4 milijuna kuna’

“Tombola će zasad biti na online platformi na stranici http://tombola.dinamotosmomi.com i svaka donacija će odmah sjedati na račun Kluba roditelja nedonoščadi “Palčić gore”. Već sad “u bubnju” se nalazi respektabilan broj dresova i rekvizita naših sjajnih sportaša, ali ovom prilikom pozivam sve koji se žele priključiti da se jave i pomognu kako bi se “Palčići” što prije vratili u Petrovu. Mi ćemo redovno objavljivati tko se priključio akciji, a o izvlačenju ćemo vas obavijestiti naknadno, ovisno o mjerama vlade vezanim za javna okupljanja”, kazao je Čošić dodavši da je ideja da i na tom koncertu sportaši sudjeluju u call centru i tako dodatno pomognu akciji.

Predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi “Palčić gore” Željka Vučko kazala je kako je potrebno kupiti za odjel desetak inkubatora, respiratora i ostale opreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vrijednost ove opreme koju nabavljamo je oko 4 milijuna kuna. Mi smo dosad skupili oko 900 000 kuna, a vjerujem da će ova akcija pomoći našem cilju. Hvala svakom sportašu koji je nešto donirao, hvala svakom građaninu koji će se uključiti u akciju, ovo je zaista prava sinergija sportaša i navijača”, izjavila je Željka Vučko.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo