[FOTO] EVO GDJE JE BIO I ŠTO JE RADIO GORAN DOK JE ĐOKOVIĆ OSVAJAO RIM: / Kad joj je to napravio na plaži, Nives nije znala za sebe

Image
Foto: Instagram

'Ohrabrio si me i inspirirao da dosegnem više. Puno sam naučila o sebi s tobom'

22.9.2020.
7:15
Instagram
VOYO logo

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković pobjednik je ATP turnira iz Masters serije u Rimu nakon što je u ponedjeljak u finalu sa 7:5, 6:3 pobijedio Argentinca Diega Schwartzmana.

Peti naslov u Rimu za Noleta

Prvom tenisaču svijeta bila su potrebna gotovo dva sata za pobjedu nad 15. na ATP ljestvici i za peti naslov u Rimu. Đoković je tako stigao do rekordnog 36. trijumfa na nekom turniru iz serije Masters 1000, prešavši Španjolca Rafaela Nadala koji ih je osvojio 35, i to manje od mjesec dana nakon što je slavio na turniru Cincinnati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đokoviću je ovo bilo deseto finale u Rimu, dok je Schwartzman prvi put igrao u finalu nekog Masters turnira. Njegov trener Goran Ivanišević nije bio uz njega u finalu. Pa gdje je onda bio?

Bivši hrvatski tenisač (49) posvetio se obitelji, točnije supruzi Nives (38), koja je na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojoj se supružnici ljube, uz opis:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Osjećam se sigurno uz tebe. Zaštićeno'

"Želim da znaš da osjećam pravu radost u svom srcu kad sam u tvojoj blizini. Osjećam se sigurno uz tebe. Zaštićeno. Kao da si moj štit kad si u blizini. S tobom sam potpuno svoja (što je vjerojatno razlog zbog čega sam dosadna) jer više ne nosim 'cool' masku. Bio si sa mnom dok sam bila bolesna. Kroz moje strahove. Ohrabrio si me i inspirirao da dosegnem više. Puno sam naučila o sebi s tobom. Ugledala sam se na tebe i nastojim se sve više educirati. Kad smo u zavadi, svađamo se, osjećam se poraženo i tužno, jer znam da smo puno bolji od toga. Želim samo da znaš da si mi bio najbolji dečko. Nisi savršen, ali nikad te ne bi tražila da budeš. Ti i ja radimo. Uklapamo se. Ti si za mene i dalje najcool čovjek na svijetu. Volim te jako. Nikad neću odustati od tebe. Vjerna sam i odana tebi", napisala je emotivna Nives.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo