SVE JE JASNO

[FOTO] EVO GDJE JE BIO I ŠTO JE RADIO GORAN DOK JE ĐOKOVIĆ OSVAJAO RIM: Kad joj je to napravio na plaži, Nives nije znala za sebe

‘Ohrabrio si me i inspirirao da dosegnem više. Puno sam naučila o sebi s tobom’

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković pobjednik je ATP turnira iz Masters serije u Rimu nakon što je u ponedjeljak u finalu sa 7:5, 6:3 pobijedio Argentinca Diega Schwartzmana.

Peti naslov u Rimu za Noleta

Prvom tenisaču svijeta bila su potrebna gotovo dva sata za pobjedu nad 15. na ATP ljestvici i za peti naslov u Rimu. Đoković je tako stigao do rekordnog 36. trijumfa na nekom turniru iz serije Masters 1000, prešavši Španjolca Rafaela Nadala koji ih je osvojio 35, i to manje od mjesec dana nakon što je slavio na turniru Cincinnati.

Đokoviću je ovo bilo deseto finale u Rimu, dok je Schwartzman prvi put igrao u finalu nekog Masters turnira. Njegov trener Goran Ivanišević nije bio uz njega u finalu. Pa gdje je onda bio?

Bivši hrvatski tenisač (49) posvetio se obitelji, točnije supruzi Nives (38), koja je na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojoj se supružnici ljube, uz opis:

View this post on Instagram

I want you to know I feel real joy in my heart when I'm around you. I feel safe around you. Protected. Like a shield over me when you're around. I am totally myself with you (which is probably why I'm annoying) because I don't wear a cool mask anymore.. You've made me into more of a woman. You've given me an opportunity to really love a man. You've been with me while I've been sick. Through my fears. U have encouraged me, and inspired me to reach higher. I've learned so much more about myself with you. You've been my turn up and my church. I wouldn't want to go thru this journey with anyone but you. I look up to you in a lot of ways and strive to educate myself more. And when we're at odds,having fights, I feel defeated and sad, knowing we are so much better than that. I just want you to know that you've been the greatest boyfriend to me. You aren't perfect but I would never ask you to be. You and I work. We fit. And… you're still the coolest guy in the world to me. Still! I love you so much. Unconditionally. My truth is this. I'm never going to give up on you. My loyalty and devotion is to you. L.L.

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

‘Osjećam se sigurno uz tebe. Zaštićeno’

“Želim da znaš da osjećam pravu radost u svom srcu kad sam u tvojoj blizini. Osjećam se sigurno uz tebe. Zaštićeno. Kao da si moj štit kad si u blizini. S tobom sam potpuno svoja (što je vjerojatno razlog zbog čega sam dosadna) jer više ne nosim ‘cool’ masku. Bio si sa mnom dok sam bila bolesna. Kroz moje strahove. Ohrabrio si me i inspirirao da dosegnem više. Puno sam naučila o sebi s tobom. Ugledala sam se na tebe i nastojim se sve više educirati. Kad smo u zavadi, svađamo se, osjećam se poraženo i tužno, jer znam da smo puno bolji od toga. Želim samo da znaš da si mi bio najbolji dečko. Nisi savršen, ali nikad te ne bi tražila da budeš. Ti i ja radimo. Uklapamo se. Ti si za mene i dalje najcool čovjek na svijetu. Volim te jako. Nikad neću odustati od tebe. Vjerna sam i odana tebi”, napisala je emotivna Nives.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr