FILIP HRGOVIĆ OSUĐEN ZBOG VRIJEĐANJA PODUZETNIKA: / "Konju jedan retardirani, mrtvu ti majku j....'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Interkontinentalni WBC-ov prvak morat će platiti 15 tisuća kuna kazne ako u sljedećih godinu dana počini novo kazneno djelo

26.9.2019.
14:39
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović osuđen je na uvjetnu kaznu zbog uvreda koje je u SMS porukama slao poduzetniku Domagoju Krznariću.

Interkontinentalni WBC-ov prvak morat će platiti 15 tisuća kuna kazne ako u sljedećih godinu dana počini novo kazneno djelo, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teške riječi

"Smatram se krivim. Priznajem to što mi se stavlja na teret. Žao mi je i ispričavam se Domagoju Krznariću", priznao je Hrgović pred Općinskim kaznenim sudom u Zagrebu. Olakotne okolnosti za Hrgovića su činjenica da nikad prije nije osuđivan.

Sporna poruka koju je Hrgović poslao Krznariću 31. siječnja prošle godine glasila je ovako: "Konju jedan retardirani, mrtvu ti majku j.... s onim vrećama. Čut ćeš me zapamti to."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je i dan nakon toga preko Whatsappa poslao Krznariću sljedeće poruke:

"Idiote, slušaj me. Naručio sam kožne vreće, a donio si mi ono plastične. Rekao sam ti da ne stavljaš Pride, stavio si Pride... Koja ti je pi*ka materina. Jesi li ti retardiran čovjek... i šta zoveš ljude tamo da ti vrate novce, da ti vrate vreće da im vratiš novce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne maltretiraj ljude, ostavi vreće, dobio si novce, a ja ću s tim vrećama raditi što hoću s njima, i ne zovi više ljude tamo, ne maltretiraj ih. Ja ću naručiti nove vreće s interneta o svom trošku, a ti si dobio novce i j*** se. Ne zovi ljude tamo da ti ih storniraju je li ti jasno, dobio si novce i ja imam vreće i zapalit ću ih, i j*** se više... i ne želim te više čuti ni vidjeti jer si poremećen čovjek."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo