DVOJICA REPREZENTATIVACA PRETUKLA UGLEDNOG POLITIČARA: / Šokantne scene u Moskvi

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Ruski nogometaši napali političare u kafiću

9.10.2018.
10:41
Screenshot
VOYO logo

Skandal u Rusiji. Dvojica nogometnih reprezentativaca istoimene zemlje Pavel Mamayev i Aleksandar Kokorin u jednom kafiću u Moskvi premlatili poznatog političara Denisa Paka i njegovog kolegu Sergeya Gaisina, prenosi najtiražniji britanski tabloid The Sun pisanja ruske Gazete.

ZASTRAŠUJUĆI FESTIVAL NASILJA U MOSKVI: Mislite da se navijači tuku samo u Hrvatskoj? Pogledajte ovaj horor u režiji ruskih huligana

Ruski političar u sukobu ostao bez zuba

Denis Pak visoki je dužnosnik u ruskom Ministarstvu industrije i trgovine i jedan je od najutjecajnijih ljudi u Moskvi. Spomenuti je navodno konstantno nešto dobacivao Kokorinu i Mamayevu i tražio od njih da se utišaju. To je naljutilo spomenuti dvojac. Kokorin je potegao i stolicu na ruskog političara, koji je u sukobu ostao bez zuba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon incidenta supruga Kokorina se ispričala u ime svog dragog i istaknula kako su obojica bili alkoholizirani i kako nisu bili svjesni toga što rade. Valja istaknuti kako je reagirao i ruski ministar sporta Pavel Kolobkov koji je poručio kako obojica više neće nikada zaigrati za reprezentaciju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako su profesionalni sportaši stvarno uključeni u ovaj, znači napadač Zenita Alexander Kokorin i veznjak Krasnodara Pavel Mamaev, onda je to neprihvatljivo, nesportsko ponašanje koje baca sjenu na sve ruski nogomet. Oni više nikad neće zaigrati za Rusiju", izjavio je Pavel Kolobkov.

Policija istražuje slučaj

Moskovska policija istražuje slučaj i Kokorin, 27-godišnji napadač Zenita koji je bio dio ruske reprezentacije na SP-u proteklog ljeta, može dobiti i zatvorsku kaznu zbog napada stolicom na Gaisina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazeta citira, a The Sun prenosi ruskog odvjetnika koji kaže da bi osuđujuća presuda mogla imati maksimalnu kaznu, prema ruskim zakonima, do čak 5 godina zatvora. Dan nakon incidenta supruga Kokorina se ispričala u ime svog dragog i istaknula kako su obojica bili alkoholizirani i kako nisu bili svjesni toga što rade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo