Novi biser

DRAGO ĆOSIĆ OPET ‘ZACOPRAO’: Kad on kaže da je gotovo, znate da je na pomolu preokret

Hrvatski su nogometaši u drugoj utakmici na Europskom prvenstvu ispustili dva gola prednosti protiv Češke (2-2), a svi koji prate rad HTV-ova komentatora Drage Ćosića mogli su naslutiti da bi se takvo što moglo dogoditi.

Ćosić je u prošlosti više puta ‘zacoprao’ hrvatske klubove i reprezentacije, što u nogometu, što u rukometu. Uglavnom, kad Ćosić kaže da je gotovo i počne slaviti pobjedu našeg predstavnika, velika je vjerojatnost da nas čeka senzacionalni preokret.

Epizoda protiv Moldea

Dinamovim navijačima zasigurno je još u sjećanju lanjska epizoda protiv Moldea u 3. pretkolu Lige prvaka. Nakon 1-1 u Maksimiru, Zagrepčani su u uzvratu u Norveškoj u 22. minuti poveli s 3-0 i Ćosić je zaključio priču.

“Dinamo je za manje od pola sata osigurao play-off Lige prvaka”, vrištao je euforični Ćosić u mikrofon.

Vjerojatno pogađate, Molde je do 75. minute izjednačio na 3-3 i zavladala je panika u redovima Dinama koji je na koncu kroz ušicu igle ipak prošao dalje.

‘Samo da pogledam u bilježnicu’

U petak je nakon pogotka Ivana Rakitića kojim je Hrvatska povela s 2-0 protiv Češke Ćosić slavodobitno zaključio da je gotovo.

“Samo malo, da pogledam u bilježnice koja je najveća hrvatska pobjeda na europskim prvenstvima. Bilo je to 3-0 protiv Danske 3-0. Druga najveća bila je protiv Irske 3-1”, pričao je Ćosić.

Nakon toga je Hrvatska primila jedan gol, pa su počeli huliganski izgredi, pa je Češka izjednačila…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr