DJECO, ČUVAJTE SE FACEBOOKA: / Boksač nadrogiran završio u gay porniću!

Image
Foto: Dawgpoundusa.com

Američki boksač Yusaf Mack bio je talentirani boksač, koji je nakon niza poraza završio u - gay porniću.

28.10.2015.
11:08
Dawgpoundusa.com
VOYO logo

Ništa strašno, posao kao i svaki drugi, no Mack tvrdi da njega muškarci apsolutno ne privlače i da jedini doticaj s njima ima u ringu dok se tuče. No, film Holiday Humpin s dva gay glumca Bamm Bammom i Young Buckom pokazuje drugačije. Danas 35-godišnji boksač nije se borio više od godine dana, a tvrdi da su ga iskoristili. Nakon što je startao u profi karijeri u poluteškoj kategoriji s 22 pobjede i dvije neodlučene borbe, činilo se da je svijet njegov. No, kasnije su stigli porazi, nakon četiri u nizu prestale su mu dolaziti ponude za borbama.

"Preko Facebooka mi je netko ponudio 4.500 dolara da glumim u porniću. Obožavam žene, trebao mi je novac i pomislio sam - zašto ne. Otišao sam na adresu u Bronxu gdje su mi rekli da se pojavim, oko mene je bila hrpetina golih žena. Ponudili su mi piće i dali tabletu da popijem. Probudio sam se u vlaku s 4.500 dolara u džepu", neuvjerljiva je priča boksača, jer navodno više ne može se sjetiti tko mu je ponudio novac - jer je zaboravio lozinku za Facebook profil, te se ničeg ne sjeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne spavam noćima, svi misle da ću učiniti sebi nešto nažao, no moram ostati jak zbog svoje djece", rekao je Mack koji ima čak 10-ero klinaca starih između tri i 21 godinu. Dakle, prvo je dobio dok je imao samo 14 godina. Što je najbolje, čovjek je i zaručen...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo