DEKOLTE JOJ JE UBOJITI OD UDARACA: / Seksi borkinja raspametila fanove fotografijom iz Meksika

Image
Foto: Instagram

U ringu uništava protivnice, a na Instagramu uništava muška srca

5.3.2019.
17:02
Instagram
VOYO logo

Popularna UFC-ova borkinja Paige VanZant neće nastupiti na UFC-u 236 zbog loma ruke. VanZant je godinu dana provela rehabilitirajući ruku koju je slomila u meču protiv Jessice-Rose Clark, da bi se vratila pobjedom protiv Rachael Ostovich u siječnju. No, na nastavak pobjedničkog niza će ipak morati pričekati.

VanZant ipak ne žali jer je morala otkazati nastup protiv Poliane Botelho. Ovaj UFC-ova ljepotica ima toliko interesa da se već okrenula drugim stvarima. Ovih dana je otkrila da je u Meksiku misterioznom porukom, ali i fotografijom “koja je srušila internet”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Infarktna fotografija

Naime, lijepa VanZant se fotografirala u nikad dubljem dekolteu koji je očekivano postao rasprava na društvenim mrežama i specijaliziranim borilačkim forumima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nešto posebno se događa u Meksiku”, napisala je VanZant koja je na odmor otputovala sa svojim dečkom Austinom Vanderfordom. Vanderfort je nedavno uspješno debitirao za Bellator, nakon što je posljednji meč prije potpisa odradio za hrvatski FFC u Las Vegasu. Fotografiju VanZant je lajkalo gotovo 200 tisuća fanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo