SKANDAL /

Sin Ralfa Schumachera šokirao detaljima: 'Majka ga je neumorno tukla, morao sam zvati policiju. Ona je psihički bolesna'

Image
Foto: Profimedia

Šokantni detalji obilaze svijet

9.10.2024.
8:15
Profimedia
VOYO logo

David Schumacher, sin Ralfa Schumachera, otkrio je šokantne detalje odnosa svo slavnog oca i majke Core Brinkmann. David je iznio sumnje o psihičkom zdravlju svoje majke, koja je za Der Spiegel izjavila kako se "osjeća da je bila iskorištena tijekom braka, lišena najboljih godina".

Image
ZAREDALO SE /

Michael Schumacher drugi put u javnosti, sada zbog ljepotice iz Srebrenice

Image
ZAREDALO SE /

Michael Schumacher drugi put u javnosti, sada zbog ljepotice iz Srebrenice

"Je li bio iskren prema meni? I još važnije, je li me volio? Kad se utrkivao, pričalo se mnogo, ali on je uvijek odbijao odgovoriti na moja pitanja. Također je progovorila o prodaji vile u Salzburgu, vrijedne pet milijuna eura. Cora krivi za prodaju staru obiteljske vile u blizini Salzburga upravo Ralfa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S portala za nekretnine doznala sam da će naša obiteljska kuća u Salzburgu biti prodana. Moj sin David? Nema poruke, nema adrese, niti traga gdje je sada. Kako netko može tako postupiti prema majci?", zapitala se Cora na društvenim mrežama.

David Schumacher nije htio šutjeti, pa se i on obratio javnosti. On brani svog oca i ističe kako njegova majka ima psihičkih problema i kako je tukla njegovog tatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budući da je moja majka imala problema s mentalnim zdravljem i nije bila sposobna brinuti se za mene, odlučio sam se distancirati. Jednog me dana pokušala odvojiti od mog oca protiv moje volje, a svađa se pretvorila u fizički sukob te smo morali pozvati policiju jer ga je neumoljivo udarala", izjavio je David Schumacher.

Image
Foto: Profimedia

Ralf Schumacher

Na kraju je dodao kako optužbe da mu je otac "isprao mozak" i da ružno govori o majci nisu točne...

"Moj otac je uvijek davao sve od sebe kako bi održao dobar odnos s njom. Godinama me nagovarao da joj pružim još jednu priliku, ali sada joj želim poručiti: tvoje ponašanje je prava sramota. Velika šteta. Molim te, pusti nas da živimo svoje živote u miru, i mi ćemo pustiti tebe", poruka je mladog Schumachera koju je prenijela La Gazzetta dello Sport.

"Sve ostaje u obitelji. To nije samo naziv američke TV serije, već najbolje predstavlja što se događa u kući Schumacherovih. Otac, majka, sin, gotovo sveopća borba. Prošlog ljeta Ralf, Michaelov brat, šokirao je svijet nakon što se oglasio na društvenim mrežama kako je gay", stoji u uvodu teksta spomenutog poznatog talijanskog dnevnog sportskog lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Bare knuckle princ Marko Martinjak i Ivica Ivić imaju nevjerojatnu životnu priču: 'Bio sam u zatvoru, ali izašao sam na pravi put i sad želim ispisati povijest sporta'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo