CRO COP JE UVJEREN: / 'Stipe Miočić godinama može vladati teškom kategorijom'

Image

UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić posjetio je prošlog tjedna Hrvatsku, domovinu svojih predaka, te iskoristio priliku i za novi susret s Mirkom Filipovićem.

7.11.2016.
18:18
VOYO logo

"Prvo što planiram je odlazak na njegovu iduću borbu. Ako to bude u SAD-u, onda ću svakako svratiti i do njegovog rodnog grada te njegove obitelji. No teoretski, njegov idući nastup može biti i u Londonu pa će takav plan morati pričekati neku drugu priliku. Nije bitno gdje se vidimo, bitno je da se vidimo", kaže Filipović, Miočićev dobar prijatelj.

Nadalje, legendarni hrvatski borac smatra da Miočić ima dovoljno kvalitete da dugu sjedi na tronu namijenjenom za najboljeg teškaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima kvalitete za to, definitivno. Gledajte, teška kategorija je vrlo nezahvalna. Tu doslovno jedan udarac okreće borbu. Stipe ime sve kvalitete da zadrži titulu, ali kažem, a to možete vidjeti i u posljednjoj borbi – jedan udarac, trenutak nepažnje, dekoncentracije… često tu presuđuju stvari poput toga jeste li se naspavali prethodne večeri, kakav vam je bioritam, je li pripreme odradio s nekakvom ozljedom ili ga je baš taj dan nešto uzrujalo,… ima tu 100 stvari koje se moraju poklopiti. Što se tiče same borilačke kvalitete, Stipe ju ima da godinama vlada teškom kategorijom i ja mu želim da se na vrhu zadrži još jako dugo", uvjeren je Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo