ODLIČNE VIJESTI

BOGDANOVIĆ I KOVAČIĆ MOGU ODAHNUTI: Njihovi suigrači izliječili su se od koronavirusa

Chelsea je u petak potvrdio da se njihov 19-godišnji bočni napadač Callum Hudson-Odoi, koji je bio prvi igrač Premier lige pozitivan na koronavirus, potpuno oporavio od bolesti COVID-19

Francuski centar Rudy Gobert, prvi košarkaš koji je bio pozitivan na koronavirus, njegov zaraženi suigrač Donovan Mitchell, ostali igrači i djelatnici Utah Jazza proglašeni su “čistima” od bolesti COVID-19 od strane Odjela za zdravlje savezne države Utah.

Prije više od dva tjedan Gobertov pozitivan nalaz bio je okidač za prekid natjecanja u NBA ligi. Dan poslije pozitivan je bio i MItchell, iako nije pokazivao nikakve simptome bolesti, a nije ih osjetio ni tijekom perioda izolacije.

Iako više ne predstavljaju rizik za druge osobe, svi igrači i zaposlenici Jazza će i dalje morati poštovati odredbe o društvenom distanciranju te ograničenja o boravku izvan doma samo za prijeko potrebne aktivnosti, u skladu s preporukom NBA lige i Centra za kontrolu i prevenciju bolesti.

LUKA CINDRIĆ I NJEGOVA DJEVOJKA ČEKAJU DIJETE U ŠPANJOLSKOJ KARANTENI: ‘Nitko nije mislio da će se situacija razviti ovako’

Zdrav i Hudson-Odoi

Chelsea je u petak potvrdio da se njihov 19-godišnji bočni napadač Callum Hudson-Odoi, koji je bio prvi igrač Premier lige pozitivan na koronavirus, potpuno oporavio od bolesti COVID-19.

“Razgovarao sam s Callumom i sjajno je što se potpuno oporavio. Srećom, nije previše propatio”, rekao je trener prve momčadi Frank Lampard za službeni klupski portal.

“Sad samo trebamo nastaviti provoditi mjere predostrožnosti s ostalima u momčadi, što smo i činili otkako smo imali prvi pozitivan slučaj. Svi se osjećaju dobro”, dodao je Lampard.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Povratak na Net.hr