BEŽIVOTNO TIJELO NESTALE NOGOMETAŠICE PRONAĐENO NA DNU JEZERA: / Tužna vijest dolazi iz Italije

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Floriana Ismaili pronađena mrtva na dnu jezera Como

2.7.2019.
20:00
Profimedia
VOYO logo

Tužna vijest dolazi iz Italije i Švicarske. Švicarska reprezentativka Florijana Ismaili (24) koja je prije tri dana misteriozno nestala nakon skoka u vodu, pronađena je mrtva na dnu jezera Como, prenosi švicarski Blich pisanje talijanskih medija. "Beživotno tijelo nogometaša Florijane Ismaili pronađeno je na dnu jezera Como", piše Blich.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠVICARSKA U ŠOKU: /

Poznata nogometašica skočila u vodu pa nestala; procurili dramatični detalji slučaja koji je zgrozio javnost

U nedjelju je proglasili nestalom

Veznu igračicu švicarske ženske nogometne reprezentacije i Young Boysa Florijanu Ismaili u nedjelju su proglasili nestalom nakon što joj se izgubio svaki trag. Prvo je prošlo 24 sata, a onda su je službeno mogli proglasiti nestalom. Florijanu Ismaili posljednji put vidjeli su u subotu na jezeru Como u Italiji, blizu granice sa Švicarskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Blick javlja detalje i ističe kako je nogometašica albanskog podrijetla sa svojom “prijateljicom” (neki mediji javljaju kako je djevojka u pitanju) unajmila čamac za vrijeme iznimno vrućeg ljetnog dana kako bi ronile, a za njega im nije bila potrebna nikakva dozvola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dozivala njezino ime

“Budući da je nije vidjela na površini, njezina prijateljica je mislila da se šali, ali nakon nekoliko minuta shvatila je da se nešto dogodilo i počelo glasno vikati njezino ime. Zatim je nazvala Hitnu pomoć rekavši da joj je prijateljica skočila u vodu i nestala”, piše Ocnal.com. Vrijedi spomenuti kako su policija i vatrogasci istu su večer krenuli u potragom za Ismaili i nastavili potragu u nedjelju ujutro, no potraga još nije dala rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tragično, ronioci su iz jezera Como na kraju pronašli tijelo Young Boysa i švicarske ženske ekipe Florijane Ismaili i tako zaključili potragu. Imala je 24 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo