TOTALNI KRALJ

BAILLY UDARIO IBRAHIMOVIĆA U STRAŽNJICU: Ovako nešto nikad ne pokušavajte s Ibrom

Poznato je da sa Zlatanom Ibrahimovićem nema zafrkancije.

On je taj koji zafrkava druge, a na travnjaku je prava zvijer kojan ulazi u okršaje s bilo kim tko se drzne u njega. Poznati su i njegovi okršaji s Pepom Guardiolom u Barceloni. Iako je Ibra stišavao tonove da je Pep najbolji. Naravno, svi dobro znamo da, poznavajući karakter švedskog nogometnog “umjetnika”, radilo se samo o “sprdnji”.

BILIĆA I WEST HAM ČEKA NOVI LONDONSKI DERBI: Čekićari imaju misiju rušenja Arsenala na Emiratesu

No, isto tako, ako maknemo taj njegov divlji balkanski karakter, Ibrahimović je osoba koja je zadužena za dobru atmosferu u svlačionici u kojoj je on – kralj! A kad se drzne u kralja, slijedi odgovor.

Naime, branič Eric Bertrand Bailly odlučio se, tako, malo našaliti s Zlatanom i u svlačionici mu, u prolazu, pokazao “middle kick” udarac i to pravo u Ibrinu stražnjicu. Ibrahimović je odmah potrčao za njim, činilo se kako je Bailley pobjegao. Barem nakratko jer Zlatanu nitko ne bježi, pa je tako uz pomoć vratara Davida de Gee “krivac” uhvaćen, a sve je uredno dokumentirano i na Instagramu.

Now he cant run away. @d_degeaofficial @ericbailly24 @manchesterunited

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Na internetu je osvanuo i video trenutka, a zanimljivo je vidjeti kako Zlatan vježba nožne udaračke tehnike na vreći. Borilački sportovi mu, očito, također idu dobro.

Povratak na Net.hr