NEMA SRAMA

BAHATOST BEZ GRANICA: Najbogatiji sportaš svijeta ‘tuširao’ gole plesačice novčanicama

Iako je već godinu dana u sportskoj mirovini, američki boksač Floyd Mayweather ne prestaje privlačiti pozornost svojim osebujnim ponašanjem.

Tijekom karijere Mayweather je smatran najbogatijim sportašem svijeta. Teško je izračunati koliko je ukupno zaradio, ali dovoljno je reći da je samo za pobjedu protiv Mannyja Pacquiaa u svibnju prošle godine na njegov račun sjelo vrtoglavih 200 milijuna dolara.

Snopovi novčanica na krevetu

A kad je već pun novca, Mayweather se ne srami na najprimitivnije moguće načine razmetati njime. Društvene mreže mu već godinama služe ponajviše zbog toga da se hvali vlastitim bogatstvom, a ništa se nije promijenilo ni nakon odlaska u mirovinu.


U jednom hotelu u Las Vegasu prije nekoliko je dana priredio zabavu na kojoj su pred njim, već uobičajeno, plesale polugole djevojke. Mayweatheru to nije bilo dosta, nego je pred njih bahato bacao novčanice od sto dolara i sve je to, dakako, snimio. Koji dan ranije je na Instagramu objavio snimku na kojoj pozira pred krevetom na koji je poslagao snopove novčanica do sto dolara.

WWW.THEMONEYTEAM.COM

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Mayweatherovo bogatstvo moglo bi i dalje rasti jer se u posljednje vrijeme sve češće spominje njegov povratak i borba protiv MMA borca Conora McGregora. Mayweather je, inače, boksačku karijeru, tijekom koje se borio u više težinskih kategorija, okončao s 49 pobjeda u isto toliko mečeva.

Povratak na Net.hr