ARMADA ŽESTOKO I BEZ PARDONA ODGOVORILA KOLINDI: / Osvanula poruka zbog koje će predsjednica pasti u nesvjest

Image
Foto: PIXSELL

Armada odgovorila Kolindi porukom izvješenom u Rijeci

29.10.2019.
13:46
PIXSELL
VOYO logo

Na društvenim mrežama, točnije na Facebook profilu web sitea Balkanski navijači koja prati navijačka zbivanja u regiji ali i šire, pojavila se fotografija poruke Armade u Rijeci, koja je osvanula na jednoj ogradi, a na kojoj piše:

Image
BRUTALNA REAKCIJA RATNIH VETERANA ARMADE: /

'Mi dobro znamo zašto je Kolinda rekla da smo srpski klub. To je sve zbog njih!'

Image
BRUTALNA REAKCIJA RATNIH VETERANA ARMADE: /

'Mi dobro znamo zašto je Kolinda rekla da smo srpski klub. To je sve zbog njih!'

"Na Zapadu nikad bila nisi, ali zato izdajica ti si!, Kolinda 1950, RI - HR", stoji na poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rijeka je bila rezervni klub za Partizan i Crvenu Zvezdu'

Podsjetimo, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarorović u nedjelju je u splitskom HNK-u na premijeri filma Ivanova igra, filma o karijeri i životu Ivana Gudelja, prokomentirala situaciju u nogometu u osamdesetim godinama i pritom prokomentirala NK Rijeku u kontekstu “rezervnog kluba za Partizan i Crvenu Zvezdu"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Lille: Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bodri hrvatsku Davis Cup reprezentaciju 25.11.2018., Lille, Francuska - Atmosfera na stadionu Pierre-Mauroy treceg dana finala Davis Cupa izmedju Francuske i Hrvatske. Nikolina Babic, Kolinda Grabar Kitarovic, Goran Maric. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Kao Riječanka sam odlazila na utakmice Rijeke, ali...'

“Kao Riječanka sam odlazila na utakmice Rijeke, ali naša Rijeka je tada bila nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu zvezdu i domaći igrači koji su bili dobri i kvalitetni odlazili su u Hajduk, nešto malo u Dinamo. Dinamo i Hajduk bili su toliko blizu mojemu srcu. Nogomet je za nas koji smo voljeli Hrvatsku bio puno, puno više od nogometa. Značio je narodno zajedništvo. Bio je ono što je povezivalo sve od juga do sjevera”, rekla je Kolinda Grabar Kitarović.

Image
Image

20.01.2018., Arena, Zagreb - Europsko rukometno prvenstvo, skupina I, 4. kolo, Hrvatska - Norveska. Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarovic, Zlatko Dalic. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Izjava izazvala buru u hrvatskim medijima i javnosti

Njezina izjava izazvala je buru u hrvatskim medijima i javnosti, a prenosi se i u srpskim medijima. Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel ubrzo nakon te izjave oglasio se na Twitteru i nije nimalo štedio na riječima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon što je iza Željezne zavjese sa crvenim pasošem otišla na školovanje u SAD, KGK danas izvrijeđala NK Rijeku kao rezervni srpski klub. Gdje je kraj?”, pitao se. HNK Rijeka zatim je zatražila službeno očitovanje Predsjednice vezano za izjavu o statusu HNK Rijeke osamdesetih godina, a ono je ubrzo objavljeno na službenoj klupskoj stranici. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Image
Image

15.07.2018., stadion Luznjiki, Moskva, Rusija - Svjetsko nogometno prvenstvo 2018., finale, Francuska - Hrvatska. Emmanuel Macron, Kolinda Grabar-Kitarovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Srpski mediji

I dok se njezine izjave, ove ili one prethodne i dalje razvlače po hrvatskim medijima, svoje su viđenje cijele situacije dali i srpski mediji. A neki su bili i dosta žestoki s naslovima i opisima situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kolinda se pere! Predsednica Hrvatske se šlihta navijačkoj grupi Armada: Prije ću krepat, nego se odreći svoje Rijeke”, naslov je to Kurira koji dalje u članku navodi kako se predsjednici često događa da mora dodatno pojašnjavati svoje izjave te da je to sve dio njezine kampanje. .


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo