SEXT LEAKED / Christian Horner opasno zeznuo s fotkama i porukama kolegici, Geri Halliwell slomljena

Image
Foto: Profimedia

E-mail 'bombe' sadržavala su čak 79 dokumenata, uključujući stotine poruka i fotografija, od kojih su mnoge seksualne prirode

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

1.3.2024.
7:38
Profimedia
VOYO logo

Christian Edward Johnston Horner iz Red Bulla nalazi se u središtu skandala curenja WhatsApp poruka koje je slao svojoj kolegici koja radi za spomenutu tvrtku, a koje su bile seksualne prirode, eksplicitnog sadržaja. Njegova budućnost na mjestu direktora F1 momčadi Red Bulla ozbiljno je ugrožena nakon što je intimna WhatsApp razmjena s kolegicom poslana najutjecajnijim osobama Formule 1, javlja Daily Mail.

Image

Formula 1 na ulicama Las Vegasa? Arhitekt staze otkrio je kako bi to moglo izgledati

Image

Formula 1 na ulicama Las Vegasa? Arhitekt staze otkrio je kako bi to moglo izgledati

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Čak 79 dokumenata

E-mail 'bombe' sadržavala su čak 79 dokumenata, uključujući stotine poruka, od kojih su mnoge seksualne prirode. Anonimni pošiljatelj naveo je u e-mailu, priikom slanja ovog inkriminirajućeg i eksplicitnog sadržaja. vodeće ljude u formuli 1, poput predsjednika FIA-e Mohammeda Ben Sulayema ​​i izvršnog direktora F1 Stefana Domenicalija, kao i akreditirane medije okupljene u Bahreinu na skandalima opterećenoj uvodnoj utrci sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tranša naizgled inkriminirajućeg materijala stigla je u trenutku kad je drugi trening započeo u 18 sati, samo 24 sata nakon što je Hornera oslobodila tvrtka svake odgovornosti. To je uslijedilo nakon interne istrage, a koja je prikupila 150 stranica dokumenata. Horner je bio oduševljen presudom kojom je okončana povoljno po njega. Ili je barem tako mislio. Kriza je na kraju progutala njega i njegovu suprugu Spice Girl Geri Halliwell.

Image
Image

The Sun, piše kako je Geri Halliwell ostala šokirana porukama svog supruga drugoj ženi, kolegici. Žena koja je u središtu Red Bullove sexts leaked afere navodno je pitala svog šefa, Christiana Hornera (50), nakon brojnih poruka: "Kako bi se osjećao da je tvoja žena Geri Halliwell to učinila nekom drugom?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mail Sport pitao je glasnogovornika Red Bulla je li Horner zanijekao da su e-mailovi autentični? Nije stigao demanti, ali je, nakon savjeta odvjetnika, dao bahatu izjavu:

"Neću komentirati anonimna nagađanja", rekao je Horner, "ali ponovit ću, uvijek sam poricao optužbe. Poštivao sam integritet neovisne istrage i u potpunosti surađivao s njom na svakom koraku. Bila je to temeljita i poštena istraga, koju je proveo neovisni specijalizirani odvjetnik, a zaključeno je odbacivanjem podnesene žalbe. I dalje sam potpuno fokusiran na početak sezone."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Što će se dogoditi?

Horner je također promijenio svoju WhatsApp fotku u četvrtak. To više nije slika s dotičnom ženom. FIA i vlasnici Formule 1, Liberty Media, vagali su svoj odgovor na dokaze koji su sada u javnoj domeni.

Međutim, sada je Horner otvoren za javno suđenje, dok bi najveći pritisak na njegovu ulogu mogao predstavljati potencijalno povlačenje sponzora tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naslovni sponzori Oracle i čitav niz partnera dobili su u srijedu - nekoliko sati prije nego što je odluka javno potvrđena - da je on oslobođen optužbi, tek sada da se suoči s ovim izvanrednim tvrdnjama.

Image
Image

Ford bi trebao biti Red Bullov partner za motore od 2026. i u četvrtak navečer su razmatrali hoće li odgovoriti. Izvršni direktor Jim Farley pozvao je prošli tjedan da se slučaj brzo privede kraju, ukazujući da je auto div Ford već umoran od nagađanja i potencijalne štete za njih...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak navečer glasnogovornik Red Bulla rekao je:

'To je privatna stvar između gospodina Hornera i bilo bi neprikladno da Red Bull komentira ovo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

'Christian ima puno neprijatelja'

E-pošta s procurjelim WhatsApp-ima stigla je nakon dana u kojem je ovaj F1 klub (Red Bull) priredio teatralnu predstavu jedinstva, da se, kao vidi, da je u klubu sve ok, da nema trzavica, obračuna, borbi za prevlast. Ključne osobe, poput Hornera, savjetnika za moto sport Helmuta Marka, Josa Verstappena i njegovog sina svjetskog prvaka Maxa sjedile su zajedno za stolom ispred ugostiteljskog prostora Red Bulla. Kamere su ih snimile. Horner i čovjek kojeg on smatra odgovornim za izazivanje nevolja za njega, Verstappen Snr, rukovali su se i razgovarali nekoliko minuta kada je Jos, koji niječe da daje brifinge protiv šefa svog sina, stigao ranije tog dana.

"Ali, nemojte se zavaravati, u Red Bullu je građanski rat", piše engleski autor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Christian ima puno neprijatelja", rekao je jedan promatrač te situacije. Neki ljudi ga se, tvrdi osoba koja je htjela ostati neimenovana, žele riješiti...

Podrazumijeva se da je Hornerov veliki pristaša Chalerm Yoovidhya, tajlandski milijarder koji posjeduje 51 posto tvrtke energetskih pića. Do sada je podržavao svog problematičnog šefa. Hornerova pozicija u Red Bullu manje je sigurna nakon smrti austrijskog milijardera Dietricha Mateschitza, suosnivača tvrtke, u listopadu 2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularnu FNC 15 priredbu iz Ljubljane možete gledati u prijenosu UŽIVO 30. ožujka na Voyo platformi

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija 3. ožujka igra novu utakmicu protiv Rumunjske. Susret je jako bitan u kvalifikacijama za EP. Gledajte ga na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo