UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: / Gorostas zakucao 12-godišnju djevojčicu o pod; javnost zgrožena viđenim

Image
Foto: Screenshot

Situacija gdje Gibbes prima djevojčicu za vrat i baca ju na tlo izazvala buru u američkoj javnosti

30.8.2018.
10:15
Screenshot
VOYO logo

Američka javnost šokirana je trenutkom koji je zaprepastio sve zaljubljenike u "pro wrestling". Britanski tabloid The Sun, inače najtiražniji tabloid u Engleskoj, piše kako je WWE zvijezda Lince Dorado poludjela kad je vidjela kako u jednom zabavnom i revijalnom meču između kečera Effy Gibbesa i mlade dvanaestogodišnje navijačice i obožavateljice ovog sporta.

Djevojčica protiv velikog Effy Gibbesa

Izzy je dobila priliku "boriti" se s Effy Gibbes na "Punk Pro Wrestling Internet Championshipu" u SAD-u. Prilikom jednog pokušaja udarca nogom u glavu Gibbesa, njezin stariji i puno jači protivnik se izmaknuo, primio ju za vrat, podignuo i zakucao u pod. Tu situaciju možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potez je to koji se salno viđa u "pro wrestlingu", atraktivan je i ostavlja jak i moćan utisak na publiku. Iako se ovdje radi o glumi, predstavi, sportskoj zabavi, kako god, situacija gdje Gibbes prima djevojčicu za vrat i baca ju na tlo izazvala je buru u američkoj javnosti koja prati ovaj sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer, ipak se radi o djevojčivi, djetetu, bez obzira radilo se o kontroliranim potezima, uvježbanim ili ne. Šalje se kriva poruka, djeca ne bi trebala služiti u nikakve agresivne zabavne svrhe. Koliko god se radilo o "ostvarivanju nečijeg sna"...

Dorado: 'Kao roditelj i profesionalni wrestler osjećam priličnu sramotu'

Kako je to duhoviti novinar The Suna objasnio "čini se kako se jako teško sjetiti kako se ovdje radi samo o sportskoj zabavi". U tom smjeru po razmišljanju o ovoj situaciji ide i WWE zvijezda Lince Dorado, koji je svoju ljutnju zbog događaja iskazao putem društvenih mreža...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću ovo nikad poduprijeti, ali nikad. Kao roditelj i profesionalni wrestler osjećam priličnu sramotu zbog nekih mojih prijašnjih akcija. Ne, to nije ok", stoji na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Sun, nadalje, ističe kako su se i ostali javili i izrazili nezadovoljstvo...

'O je*ote, ovo niti malo nije bilo OK'

Tako je Chris Garcia napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O je*ote, ovo niti malo nije bilo OK. Pa mogla je stradati, ovakvo što se ne bi smjelo dopuštati uopće", napisao je Garcija, dok se drugi nadovezao:

"Pa ona ima tek 12 godina?! To nije u redu. Pogrešno je iz više razloga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi smirila strasti putem Twittera se oglasila i 12-godišnja Izzy i napisala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zahvaljujem svima na brizi, ja sam dobro'

"Zahvaljujem svima na brizi, ja sam dobro". Želim da svi znaju da je to bilo samo ovaj puta i neću dugo nositi masnice. Ponosna sam na to što smo učinili u ringu. Obečavam vam svima da ću nastaviti trenirati i ostvariti moj san. Volim vas sve", stoji u postu djevojčice koja je pobijedila u tom meču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo