VRUĆE NA KVADRAT

SEKSI BIVŠA SPORTAŠICA SKINULA SE SAMO ZA – VAS: Ona podiže temperaturu do usijanja

Leryn Franco, bivša paragvajska atletičarka i prva pratilja na izboru za miss Paragvaja, sada sportska novinarka, skinula se za potrebe editorijala uglednog Sports Illustrateda i, naravno, svojih fanova.

U četvrtak smo pisali o Leryn Franco, vrućoj bivšoj profesionalnoj sportašici koja se sad nalazi u ulozi novinarke koja prati sport. Seksi Leryn ostvarila je zavidne rezultate kao atletičarka. Natjecala se u bacanju koplja i dugo godina smatrana je jednom od najljepših sportašica svijeta.

Paragvajka je posljednjih godina više angažirana na modnim pistama nego na atletskim borilištima, a nedavno je u Kanadi snimila editorijal za Sports Ilustrated, odnosno reklamirala je kupaće kostime za ugledni medij.

Naravno, njezina atraktivna pojava niti ovog puta nije mogla proći nezapaženo, pa mediji pišu o njoj i “vrućem” snimanju. A ono je izgledalo ovako…

Zanimljivo, ali upravo na tom snimanju Leryn Franco otkrila je škakljive detalje s Olimpijskih igara koje su odjelnule svijetom. Kakve? Pročitajte OVDJE.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr