USPOREDBA S CROATIJOM

NA POLJUDU ĆE POLUDJETI KADA ČUJU ŠTO JE REKAO NJIHOV BIVŠI IGRAČ: ‘Nažalost znam da toga nema u Hajduku…’

Jedini pogodak za Hajduk protiv Croatije postigao je Diamantakos iz jedanaesterca

Nogometaši splitskog Hajduka u subotu su odigrali posljednju pripremnu utakmicu uoči drugog dijela sezone. Protivnik im je bila momčad Croatije iz Zmijavaca, a susret na Poljudu završen je rezultatom 1:1.

DIAMANTAKOS SPASIO HAJDUK PROTIV CROATIJE: Bijelima samo remi, njihov trener poručio; ‘Nova godina počinje s novim mentalitetom…’

Croatija je povela u 16. minuti golom Tomislava Mrkonjića, a izjednačio je Dimitris Diamantakos iz jedanaesterca u 54. minuti.

Croatija voli i želi igrati

“Moja momčad voli igrati, hoće igrati. Treba zahvaliti trenerima Karoglanu, koji je sada u Hajduku, i Režiću. Nije mi bilo teško nastaviti taj niz”, prenosi Dalmatinski portal riječi trenera Croatije iz Zmijavaca i bivše igrača Hajduka Vika Lalića.

“Velika stvar za klub je da ti kao trener dođeš i dobiješ sve treninge i sva testiranja u zadnje tri godine, nažalost znam da toga nema u Hajduku. To je klub koji se polako i sigurno razvija u pravog drugoligaša, nadam se da ćemo tu ostati, a ako budemo imali uvjete i da ćemo jednog dana ići u Prvu ligu.”, poručio je trener Croatije.


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Povratak na Net.hr