NA NJEGOVOM TERENU: / Čilić u četvrtfinalu igra protiv najdražeg suparnika

Image
Foto: AFP

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Tokiju, on je u susretu 2. kola svladao Amerikanca Stevea Johnsona sa 6:3, 6:3 za sat i 14 minuta igre.

8.10.2015.
10:03
AFP
VOYO logo

Do pobjede protiv Johnsona u njihom prvom međusobnom dvoboju Čilić je stigao bez da je izgubio gem na svoj početni udarac, dok je tri puta oduzimao servis suparniku.

Spasio pet 'break' lopti

Iako su oba seta završila rezultatom 6-3, Čilić je daleko više problema imao u prvom no u drugom. U prvoj dionici meča naš je tenisač bio suočen s čak pet "break-lopti", tri je spasio kod vodstva od 2-0, neposredno nakon što je ostvario jedini "break" u setu, a još dvije kod 5-3 kada je servirao za set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi set bio je mnogo lakši, Čilić je u svoja četiri servis-gema izgubio ukupno tri poena, do je dva puta oduzimao servis Johnsonu. Prvi put već u prvoj igri seta, a drugi put kada je Amerikanac servirao za ostanak u meču.

U četvrtfinalu protiv Nishikorija

Čilić će u četvrtfinalu igrati protiv domaćeg igrača Keija Nishikorija, branitelja naslova, trenutačno šestog igrača svijeta i drugog nositelja u Tokiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić i Nishikori dosada su se susretali devet puta, Japanac vodi sa 6-3, a dobio je i jedini ovogodišnji dvoboj u Washingtonu, no najvažniji međusobni okršaj, onaj u finalu prošlogodišnjeg US Opena dobio je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo