NA DAN SJEĆANJA NA CRUYFFA: / Kako je Real pokvario Barceloninu zabavu i spasio prvenstvo

Image

Real Madrid dobio je sasvim neočekivano Barcelonu, prekinuvši niz od 39 utakmica bez poraza katalonske momčadi.

2.4.2016.
23:19
VOYO logo

Da stvar bude još gora za domaćina, bilo je to na dan sjećanja na legendarnog Johana Cruyffa, igrača i trenera koji je "izmislio" Barcelonu kakva je danas. No, Ronaldo, Bale i Benzema odlučili su još malo produljiti neizvjesnost u prvenstvu, iako se i dalje, Barceloninih sedam bodova čini jako puno u preostalih sedam kola do kraja sezone.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realu nije bio dosta remi

Barcelona je pala otkako je Rakitić izašao u posljednjih 15 minuta utakmice, njegova zamjena Arda Turan izgubio se u vihoru El Clasica, izgubio previše lopti.

Nakon što je Benzema sjajno pogodio za izjednačenje, Real se nije zadovoljio remijem, već je krenuo na pobjedu. Ronaldo je totalni preokret najavio pogodivši vratnicu, da bi samo minutu kasnije, sjajno iskoristio ubačaj Balea i matirao Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/N5It

Realova pobjeda važna je i za trenera Zinedinea Zidanea, kojemu se traži nasljednik otkako je zasjeo na klupu Reala. Ovako, možda će trajati i dulje od jedne sezone. Povratkom Casemira ojačao je sredinu terena, uz standarno uigrane Modrića i Kroosa. Luka Modrić, treba naglasiti, imao je čak 97,1 posto točnih dodavanja, na suparničkoj polovici 95 posto. Ne samo u distribuciji lopte, u pritisku na suparničke igrače, odradio je divovski posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Sudačke pogreške

Nakon 232. El Clasica, moramo govoriti i o sucima, koji je napravio dva velika previda. Prvi, kad nije dosudio Ramosu prekršaj na Messiju, za najstrožu kaznu ili slobodan udarac, ako je bilo izvan 16-erca. Drugi, kad je poništio pogodak Garetha Balea zbog prekršaja u napadu nad Albom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, manje će se realovci živcirati zbog takve odluke. Vrlo brzo je Ronaldo pogodio za veliku, veliku pobjedu, koja Real barem malo približava Barceloni, ali još više, vraća ponos "kraljevskom klubu".

Image
Image

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo