Murinjo želi fudbalere sa Balkana u Čelsiju

Posebni dovodi Nemanju Matića, Edina Džeka i Stevana Jovetića na Stamford Bridž

4.6.2013.
14:08
VOYO logo

Prema pisanju britanskih medija povratnik na klupu Čelsija Žoze Murinjo ovog leta planira da dovode nekoliko igrača sa naših prostora u redove londonskog kluba.

Najave da bi Bane Ivanović mogao da napusti "plavce" ovog leta vrlo brzo su demantovane na ostrvu, a kao nova pojačanja Čelsija spominju se srpski internacionalac Nemanja Matić, ali i Stevan Jovetić i Edin Džeko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matić je odličnim partijama u dresu Benfike zaludeo celu Evropu, pa bi navodno Murinjo želeo da ga vrati u Čelsi i tako pojača srednji red.

Nekadašnji fudblaer Partizana Stevan Jovetić se prema pisanju italijanskih medija već dogovorio oko prelaska u Juventus, ali bi problem "staroj dami" mogla da predstavlja cena od 30 miliona koju je zacrtala Fiorentina. Golgeter Mančester sitija Edin Džeko nije imao zadovoljavajuću minutažu u toj ekipi, pa je vrlo verovatno da će ovog leta promeniti sredinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored pomenutih igrača, Romelu Lukaku će najverovatnije biti vraćen sa pozajmice iz Vest Bromviča, želje kluba su i igrač Porta Elijakim Mangala i član Galatasaraja Vesli Snajder, koji je vodio Inter iz ere Murinja do titule prvaka Evrope.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo