MSN BOLJI OD CIJELOG REALA: / Barcelona i dalje niže rekorde

Image

Lionel Messi vratio se nogometu nakon dva mjeseca, i to na kakav način.

25.11.2015.
10:43
VOYO logo

Fenomenalni gol

"Sretan sam rezultatom i što sam igrao 90 minuta. Vraćam se korak po korak i srećom sve ide dobro. Bilo je teško krenuti ispočetka nakon ozljede, ali sam se dobro pripremao i trenirao. Ali, nije isto trenirati i izaći na travnjak i odigrati cijelu utakmicu", izjavio je Argentinac,

Image
BRAVO LEO: /

Pogledajte nevjerojatnu akciju za Messijev prvi gol nakon 65 dana

Image
BRAVO LEO: /

Pogledajte nevjerojatnu akciju za Messijev prvi gol nakon 65 dana

S novih šest golova u Europi Barcelona je postavila još jedan rekord. S 1029 golova u europskim natjecanjima sada su na prvom mjestu. Prestigli su Real Madrid koji je držao taj rekord (1026).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidati za Zlatnu loptu

"Nije mi bilo ugodno dok nisam mogao igrati, ali sam uživao gledajući suigrače i što rade iz utakmice u utakmicu", kaže Messi te dodaje kako za uspjeh kluba nisu zaslužni samo Neymar, Suarez i on nego cijela momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno je dobra atmosfera u momčadi, jako smo profesionalni i uživamo. Najvažnije je da smo ujedinjeni", smatra jedan od najvećih kandidata za Zlatnu loptu 2015. te napominje kako bi bilo sjajno vidjeti Barcelonin MSN trojac na podiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će se nešto takvo dogoditi, ali ne smijemo se zanositi. Poznavajući njih dvojicu, mislim da razmišljaju slično. Neće biti bitno ako se to ne dogodi. I dalje ćemo nastojati na terenu raditi stvari kao do sada", poručuje Argentinac.

To znači da će i u sljdećoj godini nastojati baš kao i u ovoj zabiti 121 golova u službenim utakmicama. Messi (43), Neymar (39) i Suarez (39), u 2015. dali su više golova nego cijela momčad njihovih najvećih suparnika Real Madrida (106).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo