LUDE BROJKE GARANTIRAJU SPEKTAKL: / Mreže u Kijevu sigurno neće mirovati, a Real ima samo jednu prednost o odnosu na Redse

Image

Liverpool i Real Madrid su već jednom igrali u finalu elitnog natjecanja 'Starog kontinenta', 1981. godine u Parizu, a slavio je engleski sastav sa 1-0.

3.5.2018.
14:10
VOYO logo

Posljednja subota u svibnju rezervirana je za spektakl u Kijevu. Tamo će se, naime, u finalu Lige prvaka sučeliti španjolski i engleski velikan, Real Madrid i Liverpool.

Ono zbog čega navijači diljem planete ne bi trebali strahovati su golovi. Kada igraju ove dvije momčadi oni su gotovo zagarantirani. O tome govori i podatak da su Englezi ove godine dali 40 pogodaka u Ligi prvaka, dok su ih Madriđani dali deset manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je zanimljivo što bi se u Kijevu trebala naći četiri najbolja strijelca ove sezone u najprestižnijem nogometnom klupskom natjecanju. Cristiano Ronaldo ih je dao 15, Mohamed Salah i Roberto Firmino po deset, te Sadio Mane devet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prednost Reala

Obrane će stoga morati biti posebno na oprezu. Pogotova Realova koja je primila 15 pogodaka, no niti Liverpoolova nije puno bolja s 13 golova u svojoj mreži. Očito je da dvije momčadi imaju gotovo identične prednosti i nedostatke, međutim u jednom području Real djeluje puno moćnije.

Španjolci neupitno imaju jači vezni red jer Zinedine Zidane na raspolaganju ima igrače poput Casemira, Kroosa, Kovačiča i Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum i James Milner igraju s puno energije, uporni su i predani, no Realovi veznjaci imaju igrače sposobne kontrolirati igru i dominirati sredinom terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Real favorit, malo tko bi se usudio kladiti protiv Liverpoola jer njihova hrabra igra i brzina itekako mogu naštetiti Španjolcima.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo