MOŽE LI VEĆE DNO: / Sramotni Van Gaal lošiji i od ismijanog Škota

Image
Foto: AFP

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal na udaru je žestokih kritika poslije poraza od Wolfsburga u Ligi prvaka i ispadanja iz tog natjecanja.

10.12.2015.
17:40
AFP
VOYO logo

Legende kluba, poput PaulaScholesa i RijaFerdinanda, nazvali su to sramotnim, a pojavila se priča i da su mu pojedini igrači okrenuli leđa. Navijači su pak doveli u pitanje njegovu zamjenu igrača u trenutku dok je momčad gubila 2-1.

Upitna odluka

Naime, ponajbolji pojedinac u redovima Crvenih vragova, JuanMata, zamijenjen je u 69. minuti, a umjesto njega u igru je ušao NickPowell (21). Riječ je igraču koji je zadnji put prije toga zaigrao za United u kolovozu 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branio se Van Gaal nakon poraza da je United ipak pod njim napredovao. Za razliku od sezone (2013-2014) kada je momčad vodio David Moyes, Nizozemac je uspio vratiti momčad u Ligu prvaka, međutim bio je dosta neuspješniji od svog prethodnika u tom natjcanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moyes je odveo Manchester do četvrfinala gdje su ispali od Bayerna dok Van Gaal nije uspio proći skupinu unatoč činjenici da je u godinu dana potrošio više od 30 milijuna eura na pojačanja. No, treba napomenuti i da je Moyes je u svojim rukama imao aktualne tada prvake Engleske, s kojima je na kraju završio sedmi u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo