MOURINHOV LOV NA CINKERA: / 'Štakore, s*ebao si mene, ali i Real!'

Image
Foto: AFP

Jose Mourinho tijekom treniranja Reala dugo je vodio bitku sa cinkerom unutar svojih redova. Jedan od igrača odavao je novinarima novosti iz svlačionice, a sada je konačno on otkriven.

3.6.2015.
9:27
AFP
VOYO logo

Dugo se špekuliralo kako se vjerojatno radi o Ikeru Casillasu, koji je s obzirom na staž u klubu i dobar odnos s novinarima 'drukao' pojedinosti medijima, ali poljski vratar Jerzy Dudek je otkrio novi moment. Poljski vratar četiri godine je proveo u klubu (2007. - 2011.) godine, ali je uglavnom utakmice gledao s klupe, te je u svojoj biografiji iznio jedan detalj o 'cinkeru'. Mourinho je 'pukao' nakon jedne utakmice u kojoj su odigrali 1:1 protiv Barcelone i za sve optužio veznjaka Estebana Granera.

"Vidim da se divno slažete s medijima. Znam da moramo biti dobri s njima, ali nisam mislio da smo baš toliko. Od njih saznajem da ne želite sastanke prije utakmica, kako pogrešno vježbamo prekide i da nam treninzi taktike nisu dovoljno dobri. Uključim TV četiri sata prije utakmice i što vidim? Novinar recitira naš sastav! Kako možemo iznenaditi ako je jedan od vas štakor!? Da, štakor Prije utakmice ste im otkrili naš sastav i znali su sve o njemu i taktici s kojom namjeravamo na Barcelonu", objasnio je Dudek što se događalo i istaknuo kako je Portugalac totalno poludio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je*eno mi se gadite

"Uvijek idem ispred vas, kao general na prvoj liniji fronte. Uvijek idem u vatru zbog vas. Sada sam vas trebao povesti u napad, a prije jako važne utakmice netko od vas mi je zabio nož u leđa."

Mourinhu su oči se napunile suzama i nije prestajao s monologom pred igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gdje je cinker? Tko je on? Vjerojatno je to netko tko je ovdje dugo vremena.", vrištao je trener i prstom pokazao na Granera: "S*ebali ste me, ali i vas, Real, vaše obitelji i prijatelje! Pronaći ću štakora. Je*eno mi se gadite!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo