MOURINHO VIŠE NIJE TRENER UNITEDA: / Engleski velikan dao otkaz portugalskom stručnjaku

Image
Foto: AFP

Engleski velikan Manchester United objavio je da Jose Mourinho više nije trener.

18.12.2018.
10:59
AFP
VOYO logo

Portugalski stručnjak Jose Mourinho službeno više nije prvi čovjek stručnog stožera Manchester Uniteda. Tu je vijest klub potvrdio dva dana nakon poraza u najvećem engleskom derbiju od Liveproola.

"Jose Mourinho je napustio klub", stoji u kratkom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub želi zahvaliti Joseu za njegov rad tijekom vremena koje je proveo u Manchester Unitedu i želi mu sreću u daljnjem radu. Novi privremeni trener će biti imenovan do kraja ove sezone, dok će klub istodobno raditi na traženju trajnog rješenja za klupu", dodaje se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carrick privremeno rješenje

Mourinhu su presudili loši rezultati u prvenstvu. United je trenutačno na šestom mjestu sa 19 bodova zaostatka za vodećim Liverpoolom. Također, posljednjih tjedana dosta se pisalo o svađi s igračima, pogotovo najvećom zvijezdom Paulom Pogbom, što je vjerojatno također utjecalo na odluku vodstva kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je došao u klub u ljeto 2016. Očekivalo se da bi ih on mogao vratiti na stare staze slave, no to se nije dogodilo. U prvoj sezoni osvojio je Liga kup, engleski Superkup i Europsku ligu, a lani je United završio na drugom mjestu sa 19 bodova manje od gradskog rivala. Ove sezone očekvao se iskorak, ali je klub rezultatski potonuo.

Mourinho i neće biti toliko tužan ovakvim raspletom s obzirom na to da će mu pripasti 26 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja Sky Sports, legedarni MichaelCarrick trebao bi voditi momčad do imenovanja novog trenera. Do sada se najčešće ime Zinedinea Zidanea spominjalo kao osobu koja će preuzeti posrnulog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo