MOURINHO UŠAO U SVAĐU I S POLICIJOM: / Portugalac prozvao snage reda, odmah mu sletio dogovor

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Mourinho voli što kasnije doći na stadion kako mu igrači ne bi postali previše nemirni čekajući susret.

3.10.2018.
12:51
AFP
VOYO logo

Portugalski stručnjak Jose Mourinho posljednjih dana proživljava vjerojatno najteže dane u karijeri. Loši rezultati Manchester Uniteda mogli bi ga stajati posla. Baš kao i svađe i stalno prozivanje igrača, u prvom redu Paula Pogbe i Alaxisa Sancheza.

Nije Mourinho, međutim, sa svađama stao samo na igračima. Naime, njegova momčad u utorak navečer stigla je na Old Traffor samo 45 minuta prije utakmice s Valencijom. Zbog toga je Uefa početak susreta morala pomjeriti za pet minuta. Za tu situaciju Portugalac je okrivio policiju jer klupskom autobusu nisu osigurali pratnju od hotela do stadiona zbog čega je zapeo u prometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uefa im izašla u susret

"Hotel smo napustili u 19 sati. Nadali smo se da će nam do stadiona trebati pola sata, kao inače, ali ovaj put policija je odbila dati nam pratnju pa nam je trebao 75 minuta. Uefa nam je izašla u susret jer nam je potrebno barem posla sata da se zagrijemo. Nije bilo nikakvog propusta u organizaciji od strane klube. Sve smo isplanirali kao obično, ali policija nam je odbila dati pratnju", poručio je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu ujutro dobio je odgovor mančesterske policije.

"Pratnju momčadskom autobusu osiguravamo samo u slučaju ako imao informaciju da bi netko mogao napasti ili ozlijediti igrače. Znači samo u slučaju prijetnji. Ranije smo u pravilu redovno pratili autobuse do stadiona, ali je odlučeno da takvu uslugu više nećemo pružati za svaku utakmicu", poručili su iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo