MOURINHO SLAŽE MOMČAD ZA LIGU PRVAKA: / Francuski napadač dobio ponudu koja se ne odbija

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Već neko vrijeme engleski mediji špekuliraju o interesu Manchester Uniteda i Josea Mourinha za ponajboljeg svjetskog napadača u ovom trenutku, Francuza Antoinea Griezmanna.

6.1.2017.
11:32
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Poznati tabloid The Sun u svom je blagdanskom izdanju počastio čitatelje još jednom senzacijom vezano uz navedenu priču. Prema njihovim saznanjima šefovi kluba s Old Trafforda ovog su tjedna s predstavnicima napadača Atletico Madrida pregovarali oko osobnih uvjeta. Tako su Griezmannu za njegove usluge ponudili identičnu plaću kakvu ima najskuplji nogometaš na svijetu, Paul Pogba.

Radi se o tjednom iznosu od od približno 260 tisuća eura plus bonusi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je navodno preostalo da se Manchester United dogovori s Atletico Madridom oko odštete, koja po otkupnoj klauzuli iznosi 100 milijuna eura. Crveni vragovi vjeruku kako će uspjeti postići dogovor s Atleticom, a nadaju se da će im u zamjenu moći ponuditi kojeg igrača iz vlastitih redova te time smanjiti visinu odštetnog zahtjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogba je, inače, potpisao četverogodišnji ugovor s mogućnošću produženja za još jednu sezonu. U njega je uključena stavka vezana za marketinška prava igrača, a onda su veća od njegove plaće. Također, veznjak će dobiti dodatnih šest milijuna eura ako ostane pet godina u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo