SENZACIJA NA POMOLU

MOURINHO NAPUŠTA OLD TRAFFORD: ‘Ljut je na vodstvo Uniteda, a europski bogataš već ga je kontaktirao’

Nekoliko sati nakon što je Manchester United izgubio od Chelseaja opet su počele kružiti glasine da će Jose Mourinho napustiti Old Trafford i preuzeti francuski PSG.

Objavio je tu priču Manchester Evening News tvrdeći da je PSG već kontaktirao Mourinhovog menadžera Jorgea Mendesa.

U jednom ranijem intervjuu Portugalc je rekao da se ne namjerava umiroviti na Old Traffordu te je hvalio francuske doprvake.

Na taj način navodno je odlučio staviti dodatni pritisak na vodstvo sadašnjeg kluba te ih je pozvao da ulože još više u prvu momčad.

Ljut je Mourinhona izvršnog direktora Eda Woodworda jer ljetos nije uspio dovesti jednog od trojca – Gareth Bale, Ivan Perišić i Eric Dier – zbog čega su navodno ušli u sukob.

Isto tako svjestan je činjenice da je Pep Guardiola tijekom prijelaznog roka potrošio 70 milijuna funti više od njega na pojačanja i na dobrom je putu da dođe do naslova prvaka jer mu momčad djeluje zastrašujuće.

Ova priča mogla bi Mourinhu poslužiti i za zauzimanje što bolje pozicije u pregovorima oko novog ugovora. Aktualni mu istječe 2019., a već se dosta govoriti o novom, ali za sada ga nije potpisao.

 

Povratak na Net.hr