JOSE MOURINHO NAPOKON OTKRIO GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU: / 'To je moje prirodno stanište'

Image
Foto: AFP

Potugalac je otvorio dušu u razgovoru za DAZN

24.4.2019.
20:30
AFP
VOYO logo

Italija je moje prirodno stanište, riječi su kojim je Jose Mourinho vjerojatno najavio povratak u Serie A. Portugalac je bez posla od kraja godine kada je dobio otkaz na klupi Manchester Uniteda i od tada traju nagađanja gdje će nastaviti trenersku karijeru.

"Moj idući posao neće biti u Premier ligi", dao je do znanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja garantiram trofeje. Moj posljednji trofej bio je u Europskoj ligi oprije samo dvije godine. Posljednje finale igrao sam prije osam mjeseci, ali to je sada prošlost. Pripremam se za budućnost", rekao je pa je započeo priču o Interu, klubu na koju bi se svi kladili da će završiti na ljeto.

Posebna veza s navijačima

"Tamo sam pronašao nevjerojatnu obitelj koja me svakodnevno činila sretnim. Moja veza s navijačima bila je plod rezultata. Osvojili smo puno toga i stvorili empatiju koja je još uvijek prisutna. U Londonu još uvijek naletim na Interove fanove koji me dođu zagrliti", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Italija je moje prirodno stanište. U Engleskoj se osjećam drugačije. Neprirodno. Način na koji ljudi u Italiji doživljavaju nogomet je nevjerojatan. Inter je kao obitelj. Kad sam bio tamo imali smo posebnu skupinu ljudi. Iznjedrili su najbolje od mene. Mnogima sam pomogao da dođu do vrha. Ono što sam rekao prije obračuna s Barcom došlom je iz srca. Kad sam osvojio prvu Ligu prvaka moj je sin imao četiri godine i te sezone mi je rekao da želi da je opet osvojim kako bi se toga sjećao. Razgovarao sam o tome s igračima. Govorili smo o svačijoj djeci. Možda im je to bila zadnja prilika da je osvoje. Taj smo osjećaj prenijeli na teren i mogli smo igrati pet sati i Barcelona ne bi pobijedila", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo