MOURINHO IMA LOVE NA BACANJE: / Plaća 33 igrača koji uopće nisu u momčadi!

Image
Foto: AFP

Chelsea se može pohvaliti da imaju čak 33 igrača na posudbama u drugim klubovima širom Europe.

2.9.2015.
15:05
AFP
VOYO logo

Što god poželi, Jose Mourinho može i kupiti. Novac Chelseaju nije problem, pa tako imaju širinu u igračkom kadru kao niti jedna druga momčad na svijetu. Kad bi složili momčad od igrača koje su posudili drugim klubovima stvorili bi klub koji bi se borio za vrh ljestvice u svim 'ligama petice'.

Juan Cuadrado, Mo Salah, Marko Marin, Mario Pašalić, Victor Moses, Nathaniel Chalobah...samo su neki od njih koje je klub pustio kako ne bi gubili vrijeme u Londonu. Mjesta za njih u Mourinhovim planovima trenutno nema, većina od njih su 'ulaganja u budućnost'. No, realnost je da većina njih neće se naigrati na Stamford Bridgeu, neki možda neće ni sakupiti službeni nastup za engleskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo, poput našeg Mateja Delača koji je od vrhunskog talenta proteklih godina samo stagnirao. Inter ga je prodao, a Englezi pustili da u Zaprešiću se razvija, pa posudili u nizozemski Vitesse, pa u Dinamo iz Čeških Budejovica, portugalsku Vitoriu, francuski Arles, Vojvodinu iz Novog Sada i sada je na kraju u - Sarajevu. Baš i nije neki bajni nogometni put za 23-godišnjaka. Promijenio je više klubova nego neki u cijeloj karijeri.

Hoće li se ikad nametnuti i zaigrati u Londonu? Jako teško. Baš kao i Stipe Perica, kojeg su Englezi 'oteli' iz Zadra čim je zasjao u našem prvenstvu. Preko Nizozemske je stigao do Udinesea, koji bi mogao trajno otkupiti njegov ugovor. Najveće šanse od hrvatskog trojca ima Mario Pašalić koji je nakon odlične sezone u Španjolskoj (Elche) postao i prvotimac u Monacu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, i on je samo jedan od mnogih u koji je Chelsea uložio novac. Ukoliko se preko posudba vrati u London, Englezima će se vratiti uloženo i vjerojatno će nadoknaditi za više nogometaša koji to nisu uspjeli...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo