MOURINHO BEZ MILOSTI: / Šestorica pakiraju kofere

Image
Foto: AFP
20.7.2015.
11:09
AFP
VOYO logo

Trener Chelseaja Jose Mourinho sastavio je popis igrača na koje ne računa u novoj sezoni, a na njemu su čak šestorica prekobrojnih.

U obranu naslova u Premier ligi, Chelsea će krenuti bez Mohameda Salaha i Filipea Luisa, za čiji se povratak zanima Atletico Madrid.

"Nek' Atletico dođe po Luisa"

"Ako Atletico želi Luisa, neka pošalju ponudu pa ćemo razgovarati. Salahova ima budućnost, ali u nekom drugom klubu, vidjet ćemo hoće li to biti posudba ili transfer. Na toj poziciji imamo još četvoricu, to su Willian, Mose, Traore i Cuadrado", kazao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juan Cuadrado koji je posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka stigao iz Fiorentine, također je blizu odlaska. Nije se nametnuo, a Chelsea je za njega platio 34 milijuna eura. Dio te odštete mogao bi vratiti ovog ljeta. Salah je bio na posudbi u Fiorentini, ali tamo se više ne vraća, no za njega postoji veliko zanimanje u Serie A, a najbliži je Romi.

Budući Kramarićevi suigrači?

Nathan Ake i Oriol Romeu mogli bi postati suigrači Andreja Kramarića u Leicesteru. Patrick Bamford prošlu je sezonu proveo u Middlesbrough, a da na njega jasno ne računa, Mourinho je pokazao tako što ga nije poveo na turneju s ostatkom momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo