MOTO GP: / Marquez pobjednik u Njemačkoj

Image
Foto: AFP

Aktualni svjetski prvak u klasi MotoGP Španjolac Marc Marquez pobjednik je Velike Nagrade Njemačke na stazi u Sachsenringu, devete utrke svjetskog prvenstva u motociklizmu.

12.7.2015.
16:15
AFP
VOYO logo

Marquezu je to druga pobjeda ove sezone nakon što je slavio u travnju u američkom Austinu. Marquez je prošlu sezonu otvorio s deset uzastopnih pobjeda, uvjerljivo osvojivši naslov prvaka. Međutim, ove sezone je daleko od lanjske forme. Drugo mjesto u Sachsenringu je pripalo njegovom sunarodnjaku Daniju Pedrosi, a treći je bio Talijan Valentino Rossi. Nakon devet utrka vodi Rossi sa 179 bodova, Lorenzo je drugi sa 166 bodova, a treće mjesto drži Talijan Andrea Iannone sa 118 bodova. Marquez se današnjom pobjedom probio na četvrto mjesto sa 116 bodova.

U klasi Moto2 najbolji je bio Belgijanac Xavier Simeon ostvarivši prvu pobjedu sezone. Drugo mjesto osvojio je Francuz Johann Zarco, a treći je bio Španjolac Alex Rins. U ukupnom poretku vodi Zarco sa 179 bodova ispred Španjolca Tita Rabata koji ima 114 i Britanca Sama Lowesa sa 107 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najslabijem razredu, klasi Moto3 pobijedio je Britanac Danny Kent ispred Španjolca Efrena Vazqueza i Talijana Enea Bastianinija. Bila je to peta Kentova pobjeda ove sezone s kojom je dodatno povećao svoju prednost. Sada vodi sa 190 bodova, drugi je Bastianini sa 124 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo