MORENO NEMILOSRDNO ODGOVORIO ENRIQUEU: / 'Teško me optužio, a ne bi niti bio izbornik da nije bilo mene'

Image
Foto: Profimedia

Nakon što je iznio optužbe na račun bivšeg pomoćnika, sada je na red došao i on

28.11.2019.
21:22
Profimedia
VOYO logo

Španjolski izbornik LuisEnrique u srijedu se žestoko obrušio na svog bivšeg pomoćnika Roberta Morena, koji je vodio reprezentaciju posljednjih nekoliko mjeseci nakon što se bivši trener Barcelone povukao zbog bolesti i smrti svoje kćeri.

Image
ENRIQUE POMEO POD S ČOVJEKOM KOJI JE OLMU DAO PRILIKU U ŠPANJOLSKOJ: /

'Ja sam jedini razlog zbog kojeg više nije tu...'

Image
ENRIQUE POMEO POD S ČOVJEKOM KOJI JE OLMU DAO PRILIKU U ŠPANJOLSKOJ: /

'Ja sam jedini razlog zbog kojeg više nije tu...'

Na konferenciji za novinare optužio ga je za nelojalnost jer je htio voditi Španjolsku na Euru nakon što je izborio plasman. Tom je prilikom rekao da mu neće više biti pomoćnik, iako je dvojac zajedno od 2008. godine. Moreno se u četvrtak pojavio na konferenciji za novinare i iznio svoju stranu priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispričao svoju stranu priče

"Jučer sam doživio napad na osobnoj razini i optužen sam za nešto što nisam. Ovo je za mene vrlo neugodan trenutak i nije ono što sam želio. Ne zaslužujem to što je rekao. Te su riječi bile dosta neprijatne. Nedostaje moja strana priče. Morao sam uskočiti i to sam napravio. Ne treba zaboraviti to on ne bi bio izbornik da ja nisam sjeo na klupu nakon njega", poručio je Moreno.

"Nitko nije znao koliko ga neće biti, ali o svemu smo ga pitali", kazao je i dodao kako je imao Enriqueov blagoslov da preuzme reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

November 27, 2019, Las Rozas, MADRID, SPAIN: Luis Enrique attends during his presentation as new head coach of football Spain Team at Ciudad del Futbol in Las Rozas, Madrid, Spain on November 27, 2019, Image: 485098106, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: AFP7 / Zuma Press / Profimedia

"Imali smo sastanak i prije 12. rujna kojeg je spominjao i na kojem mi je rekao da sam napravio što sam morao (preuzeo kormilo reprezentacije), da radim dobar posao te da je ponosan na sve što sam napravio. Nitko nije znao koliko će njegova situacija potrajati", ispričao je.

Enriqueova kći preminula je 29. kolovoza. Moreno je rekao da se opet sastao s Enriqueom 12. rujna i da mu je rekao da će se povući ako bude potrebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na moje iznenađenje rekao je da je to u redu i da više ne računa na moje usluge. Bio sam u šoku. Sljedećih deset dana nisam mogao doći sebi. Pitao sam se što sam napravio pogrešno da više ne želi da radimo zajedno. Preko medija sam doznao da razmišlja o povratku nakon pobjede nad Maltom 15. studenog. Bio sam mu odan do posljednjeg dana i trenutka kada je Savezi odlučio da se on vrati i da više neću biti član njegovog stožera. Do dana današnjeg ne znam zašto više ne želi raditi sa mnom", ispričao je.

"Sretan sam njegovim povratkom poslu i bit ću sretan ako on i njegov stručni stožer osvoje Euro. Nastavit ću karijeru kao klupski trener. Jedva čekam da počnem trenirati i donositi vlastite odluke", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo