OHO!

MOGLO BI BITI ŽESTOKIH REAKCIJA: ‘Oko sokolovo’ tvrdi da je Hajdukov gol bio neregularan – ‘Igrači su možda obmanuli suca’

Strahonja je najviše vremena posvetio analizi pobjedničkog gola Hajduka protiv Istre

Bivši sudac, a danas ekspert za suđenje i stručni komentator, Marijo Strahonja, komentirao je sporne situacije iz prošlog kola Prve HNL u HRT-ovoj emisiji Stadion.

Strahonja je najviše vremena posvetio analizi pobjedničkog gola Hajduka protiv Istre.

“Bio je prekršaj na Bosančiću i do kornera uopće nije trebalo ni doći”, komentirao je tako Strahonja situaciju koja je prethodila golu Hajduka protiv Istre.

Sasa Miljevic/PIXSELL

Kačaniklić je u kaznenom prostoru igrača Istre, a ovaj je loptu izbio u korner nakon kojeg je Simić zabio. Sudac to povlačenje nije primijetio, a nije ni Bosančić tražio prekršaj.

“Nedostatak reakcije igrača Istre je možda i obmanuo suca”, pojasnio je Strahonja. Ustvrdio je zatim da pogodak Hajduka možda i nije regularan.

“Teško je procijeniti, lopta je prešla gol-liniju i pomoćnik je sjajno reagirao. Međutim, čini se da je Vušković igrao rukom, ali teško je reći je li zbog toga lopta promijenila smjer. VAR soba je morala uočiti nepravilnosti ako ih je bilo”, veli Strahonja.

Povratak na Net.hr