ŠTO ĆE REĆI JOSE?

MOGLO BI BITI SVAŠTA: Mourinho kažnjen, a Slaven Bilić će se izvući za isti prekršaj

Slaven Bilić najvjerojatnije neće biti dodatno kažnjen nakon što je bacio mikrofon smješten pored terena i zaradio isključenje na utakmici protiv West Bromwich Albiona.

BILIĆ POTPUNO IZGUBIO ŽIVCE: ‘Godinama sam se kontrolirao, ali preko ovoga ne mogu preći’

Morat će platiti kaznu od 8000 funti, što je standardna “tarifa” u takvim slučajevima, ali neće biti dodatne suspenzije, doznaje britanski Telegraph.

Mourinho se požalio da nema isti tretman

Sve to moglo bi razbjesniti Josea Mourinha. Trener Manchester Uniteda imao je sličnu eskapadu kao i Bilić, samo što je umjesto mikrofona šutnuo bočicu s vodom pored aut-linije.

Mourinho se već žalio kako ima različit tretman u odnosu na svoje kolege Arsenea Wengera i Jürgena Kloppa. Sad se njima pridružio i Bilić. Čeka se Joseova reakcija…

“Jasno vam je da sam ja različit”, kazao je Mourinho nakon što je zbog šutiranja bočice baš protiv Bilićevog West Hama, osim kazne od 8000 funti, dobio i suspenziju od jedne utakmice.

Bilićevo prvo isključenje

Engleski nogometni savez svaki slučaj razmatra zasebno, a ovo je Biliću prvo isključenje pa je vjerojatno zbog toga prošao sam s financijskom kaznom. FA računa ponašanje u proteklih 12 mjeseci, a trener Uniteda imao je i jedan raniji “grijeh”, kad je isključen na utakmici protiv Burnleya.

Mourihno se požalio kako Wenger nije kažnjen, iako se naguravao s četvrtim sucem uz teren, dok je Klopp vikao na službenu osobu, također četvrtog suca.

Povratak na Net.hr