MODRIĆ SPAŠAVA POSRNULOG VELIKANA: / Očajni Englezi šalju astronomsku ponudu za Vatrenog?

Image
Foto: AFP

Jedna do ključnih pozicija koju im je želja pojačati je vezni red.

14.3.2018.
18:50
AFP
VOYO logo

Sudbina Arsenea Wengera na klupi Arsenala sve je neizvjesnija. S obzirom da su Topnici više od desetljeća bez naslova prvaka i trofeji su im sve dalje navijači već nekoliko sezona traže njegov ostanak. No, za sada još uvijek ima podršku kluba, međutim pitanje je koliko će još dugo moći ignorirati glas javnosti.

Stoga je izvjesno da će Arsenal na ljeto morati znatno pojačati momčad želi li opet postati konkurentni. Da bi u tome uspjeli morat će osvojiti Europsku ligu kako bi osigurali plasman u Ligu prvaka jer najveće nogometne zvijezde žele biti dio elite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdašna ponuda

Jedna do ključnih pozicija koju im je želja pojačati je vezni red. Pozivajući se na Daily Star, katalonski Mundo Deportivo piše da Arsenal priprema izdašnu ponudu za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića. Za 32.godišnjaka su navodno spremni u blagajnu Real Madrida uplatiti 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kubu, navodi se, vjeruju da bi im mogao biti ključno pojačanje i pomoći im vratiti se u vrh. Modrić je, pišu, uživao dok je bio u Londonu za vremena kada je igrao za Tottenham i zbog toga mu je Arsenal privlačna opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, ističu da Modrić navodno osjeća da se njegov boravak u Madridu bliži kraju te da je spreman za nove izazove prije završetka karijere. Osim Arsenala, Daily Star piše da su Milan i Juventus također potencijalno njegove iduće destinacija, dok Don Balon tvrdi da ga žele još i Liverpool te Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo