VIDEO SPECIJAL

MODRIĆ POSLAO ČESTITKU BIVŠEM SUIGRAČU: ‘Prijatelju, želim ti sve najbolje’

Njemački nogometni reprezentativac Mesut Ozil dobio je posebnu rođendansku čestitku nakon što pobjede njegovog Arsenala nad Swanseajem ove subote.

Naime, putem video obratili su mu se pojedini sadašnji i bivši suigrači te su mu zaželjeli sve najbolje za 28. rođendan.

Među istaknutim imenima poput Olivera Girouda, Sergija Ramosa, Xabija Alonsa i ostalih našao se i hrvatski reprezentativac Luka Modrić, s kojim je Nijemac dijelio svlačionicu u Real Madridu.


“Prijatelju nadam se da si dobro. Želim ti sve najbolje za rođendan. Nedostaješ nam u Madridu”; poručio je Modrić, čiji dio čestitke možete vidjeti nakon minute i 20 sekundi videa.

Ozil je u Madridu stigao nakon sjajnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici 2010. godine. Tamo se zadržao tri godine te je napustio Madrid po dolasku Garetha Balea.

“Tijekom vikenda bio sam uvjeren da ću ostati u Realu, ali sam kasnije shvatio da mi trener i gazde ne vjeruju. Meni je potrebno da mi vjeruju i zbog toga sam prešao u Arsenal”, poručio je tada Nijemac. Njegov odlaska iz Reala posebno je razljutio Cristian Ronalda.

“On je najbolje znao kako se krećem ispred gola…Ljut sam što Ozil odlazi”, kazao je tada Portugalac.

Povratak na Net.hr