OGLAS

MODRIĆ OPET ZABIO - EVO ŠTO JE REKAO O GOLU, ALI I ŠTO OČEKUJE OD ŽDRIJEBA: / 'Nakon što prođeš skupinu...'

Image
Foto: Profimedia

Pred nama je važan tjedan, a godinu želimo završiti što bolje.

12.12.2019.
7:37
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski vezni nogometaš Luka Modrić u srijedu navečer je sa svojim Real Madridom u Ligi prvaka slavio kod Club Bruggea, a Modrić je u sudačkoj nadoknadi zabio gol, njegov 20. pogodak za 'Kraljevski klub' od kada je odjenuo bijeli dres 2012. godine.

Image
SJAJAN GOL MODRIĆA U SUDAČKOJ NADOKNADI: /

Mourinho sa Spursima proživio traume koje im je zadao Kovač

Image
SJAJAN GOL MODRIĆA U SUDAČKOJ NADOKNADI: /

Mourinho sa Spursima proživio traume koje im je zadao Kovač

"Zadovoljni smo što ćemo biti u ždrijebu, vidjet ćemo koga ćemo izvući. No svejedno je, jer će svaki protivnik biti težak. Nakon što prođeš skupinu nema više laganih utakmica", rekao je 34-godišnji Modrić u obraćanju medijima nakon što je Real Madrid u gostima pobijedio belgijski Club Brugge s 3-1 u zadnjoj utakmici grupne faze natjecanja. Izvlačenje parova je za četiri dana, a Real Madridu će protivnik biti Bayern, Manchester City, Liverpool, Juventus ili RB Leipzig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uvijek je lijepo zabiti gol'

Modrić je u Bruggeu zabio posljednji gol na utakmici u sudačkoj nadoknadi. "Uvijek je lijepo zabiti gol", istaknuo je. Bio mu je to treći pogodak ove sezone u 14 nastupa. Prethodno je zabio dva gola u španjolskom prvenstvu, Granadi i Real Sociedadu. Modrić je zabio ukupno 20 golova u 317 utakmica od kada je prije sedam godina odjenuo bijeli dres 'Kraljevskog kluba'. Modrićev gol Club Bruggeu možete pogledati OVDJE.

Real Madrid, osvajač Lige prvaka od 2016. do 2018. godine, prošao je u osminu finala kao drugoplasirana momčad u skupini s 11 bodova, pet manje od francuskog prvaka PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo nam je važno dobro ući u utakmicu, prikazati dobar nogomet i pobijediti. A to smo i ostvarili. Tijekom većine vremena smo igrali izuzetno dobro te zaslužili pobjedu", napomenuo je Modrić. Club Brugge će s osvojena tri boda nastaviti sezonu u Europskoj ligi. Prvo poluvrijeme je završilo 0-0.

'Pred nama je važan tjedan'

"Može biti da u prvom poluvremenu nismo imali tečnost u igri, no unatoč tome dobro smo izgledali. U drugom poluvremenu smo zaigrali bolje i zabili tri gola", dodao je kapetan hrvatske reprezentacije. Real Madrid će se sada okrenuti španjolskom prvenstvu gdje ga u idućih sedam dana očekuju gostujuće utakmice protiv Valencije i Barcelone, klubova koji su također izborili nastup u osmini finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pred nama je važan tjedan, a godinu želimo završiti što bolje. Puni smo samopouzdanja te se nadam da ćemo to pokazati u nadolazećim utakmicama", zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo