banner

SVAKA ČAST

MODRIĆ NOMINIRAN ZA NAJBOLJEG NOGOMETAŠA STOLJEĆA: Hrvatski kapetan u uglednom društvu, pogledajte tko mu je sve konkurencija

Zlatna lopta iz 2018. već je godinama među najboljim veznjacima na svijetu

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić nominiran je u kategoriji najboljeg nogometaša stoljeća, objavio je Globe Soccer Awards. U pitanju je nagrada čiji će dobitnik biti proglašen 27. prosinca 2020. na svečanosti u Dubaiju, a koju organiziraju agenti i Udruga europskih klubova, točnije EFAA (European Association of Player’s Agents) i ECA (European Club Association).

Modriću su među ostalim konkurencija Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Andrea Pirlo, Andres Iniesta, Andrij Ševčenko i ostali.

Osim u ovoj kategoriji doznat ćemo i tko će dobiti nagradu za nogometaša godine. U konkurenciji su Ciro Immobile, Ronanldo, Karim Benzema, Lionel Messi, Marquinhos, Robert Lewandowski, Sadio Mane i Serge Gnabry.

 

U kategoriji trener godine konkuriraju Gasperini, Flick, Lopetegui, Kloop i Tuchel. Za najbolje trenere ovog stoljeća bore se pak Ferguson, Ancelotti, Dechamps, Loew, Guardiola, Mourinho, Scolari, Lippi, Del Bosque i Zidane.

Također, nagrada će biti dodijeljena i u kategorijama klub godine, klub stoljeća i nogometni menadžer stoljeća.

Sve kategorije i kandidate možete pronaći ovdje i dati im svoj glas.

Povratak na Net.hr