MODRIĆ JE JAVNO PRIZNAO / 'Liječnici su pogriješili'

Image
Foto: AFP
27.5.2015.
8:38
AFP
VOYO logo

Nakon jučerašnje objave reprezentativnog popisa Nike Kovača postalo je, dakako, jasno da Luka Modrić neće zaigrati 12. lipnja na Poljudu u kvalifikacijskoj utakmici za Euro 2016. protiv Italije.

Ozljeda koljena pokazala se ozbiljnija nego li se u prvi mah činilo i liječničke prognoze o povratku na teren čak i prije kraja klupske sezone nisu držale vodu.

"Još se nisam oporavio. Ne mogu savinuti koljeno, boli me kad to pokušam tako da moram nastaviti s fizioterapijom. Očito je da su liječnici pogriješili kad su rekli da će oporavak trajati od četiri do šest tjedana. Prošlo je pet tjedana i dalje ne mogu uopće trčati", izjavio je Modrić za Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljede su uvelike uništile Modrićevu sezonu, što dokazuje i statistika. U Primeri je skupio tek 16 nastupa i upisao 1 gola i 4 asistencije, dok je u Ligi prvaka u 6 nastupa upisao 1 asistenciju. Tri kombinirana nastupa za Real skupio je još u nacionalnom Superkupu i UEFA-inom Superkupu.

U Realu sada trebaju izabrati novog trenera nakon odlaska Carla Ancelottija, a Modrić ima jako visoko mišljenje o treneru koji je u ponedjeljak napustio Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve što mogu reći je da je sjajan trener i osoba. Pod njegovim vodstvom igrao sam najbolji nogomet".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo