MODRI UTUČENI: / 'Kaznili su našu jednu glupost, sad kod nas vlada gorčina'

Image

Petu utakmicu zaredom nogometaši Dinama izgubili su u Ligi prvaka.

23.11.2016.
8:19
VOYO logo

Lyon je slavio s minimalnih 1:0 u posljednjoj europskoj utakmici na Maksimiru ove sezone.

Image
PETEV PROGOVORIO O NAJVEĆOJ TAJNI MAKSIMIRSKE SVLAČIONICE: /

'Ovo nas je ohrabrilo'

Image
PETEV PROGOVORIO O NAJVEĆOJ TAJNI MAKSIMIRSKE SVLAČIONICE: /

'Ovo nas je ohrabrilo'

"Jako smo se dobro držali, posebno u prvom dijelu. Nismo zabili gol, žao nam je svima zbog toga, ali to je nogomet. Kaznili su našu jednu glupost i grešku, to je veliki Lyon. Mislim da smo se dobro nosili s njima, ali eto, imali su jednu vrhunsku loptu i zabili nam gol. Trudili smo se, dali smo sve od sebe da probamo zabiti gol. Mogu reći da sad kod nas malo vlada gorčina jer daš se toliko u utakmicu, a na kraju izgubiš. S druge strane, za razliku od naših dosadašnjih utakmica ovo je bila druga priča, nadam se da je ovo naša prekretnica. Nadam se da su navijači to prepoznali, bili su uz nas, puno nam je to značilo i svi smo im zahvalni", izjavio je poslije susreta JosipPivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Ivajlo Petev u ovoj utakmici priliku je dao mlađim igračima. Jedan od onih kojima je ovo bio prvi na nastup u prvoj momčadi Modrih je AmerGojak.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala treneru i stožeru na prilici koju su mi dali. Nadam se da sam to opravdao svojom igrom na terenu, kao i da ću dobiti još neke prilike. Dan prije utakmice saznao sam da ću igrati, iznenadilo me to i bilo mi je jako drago što mogu pomoći ekipi. Stekli smo samopouzdanje u protiv Lyona, odmah se okrećemo Osijeku i idemo tamo po pobjedu. Hvala navijačima koji su bili uz nas večeras", izjavio je Gojak za službenu klupsku stranicu.

U posljednjoj ovosenzskoj utakmici u Ligi prvaka dinamo će gostovati u Torinu gdje će im domaćin biti talijanski prvak Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo