MODRI SRUŠILI BIVŠI BILIĆEV KLUB: / Dinamo stigao do velikog uspjeha u Londonu

Image
Foto: anjin Strukic/PIXSELL

Modri imaju priliku proći u drugi krug.

14.11.2018.
8:27
anjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Druga momčad Dinama stigla je do velike pobjede u Londonu protiv U-23 momčad West Ham Uniteda čime se vratila se u borbu za prolazak skupine A PL International Cupa nakon što je u Londonu svladala . Oba pogotka na utakmici bila su djelo BojanaKneževića.

Igrala se 25 minuta susreta, kad je visoko na protivničkoj polovici Dinamo oduzeo loptu, a Knežević se sjurio prema vrataru Josephu Anangu te zabio za vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova kazna

Čekičari su imali dobru priliku u 38. minuti, ali je vratar Juric odlično reagirao i obranio udarac Powella. Na početku drugog dijela igralo se ravnopravno. Domaćini su u 63. minuti zaprijetili. Kemp je ubacio s desne strane, lopta je preletjela Jurica, ali je na drugoj strani prekratak bio Powell. Minutu kasnije nakon brzog kontranapada ponovno je na scenu stupio Knežević kada je poslao loptu ispod vratara Ananga za 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S prva tri boda u skupini Modri su najavili borbu za prvo mjesto. Nakon dva odigrana kola vodeći je Southampton U-23 s četiri osvojena boda, Dinamo je drugi s tri boda, dok West Ham ima isti broj bodova uz slabiju gol razliku. Posljednji je FC Porto s jednim bodom, a upravo s njima Dinamo igra posljednji dvoboj za prolazak skupine. Susret je na rasporedu 24.11.

Premier League International Cup, 2. kolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Victoria Road, London, 13.11.2018., 20:00h

West Ham United U23 - GNK Dinamo II 0:2 (0:1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham United: Anang, Johnson, Pask (od 82. Diallo), Oxford, Neufville (od 59. Akinola), Coventry, Makasi, Kemp, Lewis, Holland, Powell (od 46. Adarkwa).

GNK Dinamo (4-2-3-1): Juric - Barišić, Čuić, Ćalušić, Gogić - Hyunwoo (od 33. Gjira), B. Knežević - Cekici, Fintić (od 61. Plantak), Menalo (od 79. Maloku) - Šipoš. Trener: Igor Jovićević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žuti kartoni: Gogić (24.), Fintić (44.)

Strijelci: 0:1 - B. Knežević (25.), 0:2 - B. Knežević (64.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo