BJELICA OTKRIO DO KADA ĆE OLMO OSTATI NA MAKSIMIRU: / 'Čudo je da je još tu, a da kažem što mislim o njemu, njegov tata bi se naljutio'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski prvaci vratili su se u Zagreb dan nakon još jedne europske večeri za pamćenje

23.10.2019.
17:09
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama odigrali su 2-2 (1-1) kod Šahtara u Harkivu u 3. kolu skupine C Lige prvaka. Pogotke su za Dinamo zabili Dani Olmo (25) i Mislav Oršić (60-penal), dok su za Šahtar pogodili Jevhen Konopljanka (16) i Brazilac Dodo (75). Modri su na taj način došli na korak do povijesnog rezultata i plasmana u drugi krug Lige prvaka.

Image
ZASTRAŠUJUĆE, A UJEDNO I TOLIKO MOĆNO: /

Sigurno niste primijetili novi Dinamov moto, a Bjelica vam ga je već par puta servirao

Image
ZASTRAŠUJUĆE, A UJEDNO I TOLIKO MOĆNO: /

Sigurno niste primijetili novi Dinamov moto, a Bjelica vam ga je već par puta servirao

Trener Nenad Bjelica progovorio je o tome po povratku u Zagreb, dan nakon susreta. Tim povodom potvrdio je kako vjeruje da će Dani Olmo ostati do kraja sezone, a nakon toga preseliti u neku od pet najboljih liga na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljni bodom

"Ma zadovoljni smo s bodom i s igrom. Bili smo na dobrom nivou kao i protiv Atalante. Malo neefikasni, ali da je to odlučivalo o prolasku bili bi tužni. međutim ispred nas su još tri utakmice pa možemo popraviti ovo što jučer nismo napravili", kazao je na početku Bjelica.

„Finale prije finala? Koje je to već finale prije finala ili povijesna utakmica. I ako pobijedimo iduću utakmicu to još neće biti definitivno. Matematički prolaz neće biti osiguran. Nastojat ćemo pobijediti i da ćemo odigrati još bolje i pobijediti. Bit će teško. U pitanju je nepredvidiv protivnik, ali vjerujem u našu kvalitetu. Optimisti smo i vjerujem da će sve skupa otići na dobro“, dodao je.Osvrnuo se na Olma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolji od Felixa

"Ne smijem reći sve što mislim o njemu jer bi se njegov tata naljutio na mene. Možemo vidjeti koliko je Olmo na većem nivou nego Felix, a dobro znamo za koliko novaca je prodan u Atletico Madrid. Taj dečko nema limita. Čudo je da je još u Dinamu s obzirom na to kakav je igrač i kakav je potencijal. Vjeruje u sebe i cijela momčad vjeruje u njega i nadam se da će u budućnosti zaigrati u ligi petice. Vjerujem da će do ljeta ostati s nama i nakon toga da će zaigrati u klubovima lige petice", poručio je trener Modrih.

Upitan je potom čime nije bio zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Prvih 10-15 minuta nisam bio zadovoljan. Nismo bili smjeli i hrabri koliko bih htio. Nakon primljenog gola smo se ohrabrili i nakon toga smo bili na boljem nivou“, rekao je Bjelica.

"Cijelo vrijem razmišljamo o pobjedi. Pokušali smo konsolidirati sredinu s Gojakom i Ivanušecom. Rušenje Dinamovih europskih rekorda? Najbolje je što mi ne znamo ništa o tim statistikama, i ne opterećuju nas. Uvijek želimo biti bolji od protivnika. Ako ne razmišljaš o prošlosti onda te ona ne opterećuje. Živim u sadašnjosti, ali rušenje rekorda je dobrodošlo“, naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Oršić? On je konstanta. Jedini je u svih 25 utakmica europskih od kad sam tu nastupio. Vrhunski je dečko i profesionalac. Imao je problema s koljenom ali nije propustio niti jedan trening i to mu se vraća“, kazao je. V

„Četiri boda iz tri kola? Prihvatio bih drugo mjesto u ovom trenutku. Treba biti realan. Znamo moć Cityja i ne treba se s njima uspoređivati, ali s drugima se možemo boriti i biti bolji od njih. S drugim mjestom bih bio zadovoljan i to je najvažnije“, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo