MODRI PRIMILI ODLIČNE VIJESTI PRIJE UTAKMICE GENERACIJE: / Fener i Anderlecht odigrali u korist Dinama

Image
Foto: AFP

Fenerbahče je srušio Anderlecht pa Dinamu za prolazak dalje treba još samo jedan bod.

8.11.2018.
18:45
AFP
VOYO logo

U susretu 4. kola D skupine Europske lige Fenerbahče je u Istanbulu pobijedio Anderlecht sa 2-0 i ostao u igri za prolaz u drugi krug natjecanja, dok je belgijski sastav praktički ostao bez izgleda za prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valbuena junak

Junak utakmice bio je francuski nogometaš Mathieu Valbuena koji je zabio prvi pogodak, a potom namjestio drugi gol domaćina. Valbuena je doveo Fener u vodstvo u 71. minuti, a tri minute kasnije asistirao je Švicarcu Michaelu Freyu za 2-0. Sve nade belgijskog sastava u mogući preokret nestale su u 79. minuti kada je Zakaria Bakkali isključen zbog drugog žutog kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbliže golu gosti su bili u 44. minuti kada je Adrien Trebel iz slobodnog udarca uzdrmao vratnicu. Antonio Milić je odigrao cijeli susret za goste, dok Ivan Santini nije ulazio u igru.

U drugom susretu večeras zagrebački Dinamo će protiv Spartaka iz Trnave tražiti pobjedu koja bi mu osigurala europsko proljeće. Na ljestvici vodi Dinamo s devet bodova, Fenerbahče ima sedam bodova, Spartak tri, a Anderlecht je ostao na začelju s jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo